Parintii fara copiii se numesc ... pacatosi ... oare asa o fi? refuz sa cred
Nu stiu unde sa deschid acest subiect insa daca nu e bine pozitionat am sa rog moderatorii/administratorii sa il mute.
"Copiii fata parinti, se numesc orfani, parintii fara copiii se numesc.....pacatosi....pentru ca din cauza lor si a pacatelor lor le-au murit copiii.
Cel putin asa m-a consolat pe mine o cunostinta de-a mea. Habar n-am de ce. Nu sunt mai credincioasa si nici mai pacatoasa ca alte femei, nu am dorit nimanui sa fie pedepsit astfel si totusi.....s-a intamplat. Si atunci? Ce pot sa fac? Sa intorc timpul? Nu am cum."
Astea erau randuri scrise de o alta mamica de ingeras la pagina fetitei mele la 1 luna si 20 de zile de la decesul ei ... au fost randuri care m-au ranit adanc si au lasat o cicatrice atat de profunda incat nu o data am meditat la ea ... si oricat ma gandesc nu pot sa cred ca Dumnezeu ne pedepseste pentru pacatele noastre ... refuz sa cred ... cred mai degraba ca ne incearca ... daca ar fi asa cum acest citat spune atunci as fi una din cele mai mari pacatoase ... sunt pacatoasa ... dar nu intr-atat ... de ce a murit fetita mea ... pentru a imi arata o alta fata a vietii mele ... pentru a imi duce la bun sfarsit un scop ... o menire ...
Cu toate astea ma intreb de ce toata lumea arunca cu pietre cand e vorba de o astfel de sitatie? De ce toata lumea te catalogheaza drept un mare pacatos ... pacatosi suntem toti si totusi nu fiecare din noi pierdem un copil? De ce se crede asta? De ce pierderea unui copil e catalogata ca o pedeapsa? De ce in unele situatii, poate chiar in toate pierderea unui copil nu se considera o binecuvantare adusa chiar de Dumnezeu? si zic asta cu gandul ca de exemplu fetita mea putea avea sechele grave lasate de decizii gresite si de prematuritate ... ma gandesc nu o data ca Dumnezeu a ferit-o de suferinta de a trai o viata chinuita ... De ce? Atatea de ce?
Stiu ca scriind aceste randuri pe acest forum, am intrat in gura lupului, mi-am dat seama ca asta urmeaza ... dar va intreb pe voi ... de ce toate acestea?
|