Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2011, 17:46:41
paulici paulici is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Imi dau seama ca nu ne intelegem... Eu nu am nici vocabular si nici retorica buna sa va arat exact ce cred. Pe scurt: nici eu nu cred ca ati fost pedepsiti, ci ca a fost altceva mult mai complicat.
Dar as fi curios sa-mi spuneti, totusi, de ce credeti ca s-a intamplat?
De ce?

incep prin a spune ca toate se intampla cu un scop ...
cred in mai multe motive printre care
Faptul ca poate viata ei ar fi fost una chinuita datorita prematuritatii extreme si faptului ca nu mi s-a facut cezariana - asta cred ca e cel mai important
Pentru ca eu sa invat ceva din aceasta experienta si sa ajung sa imi ascult sufletul si sa ii ajut mai mult pe cei din jurul meu ...
Cred ca am nascut prematur pt ca Dumnezeu stie cat de mult mi-am dorit-o si mi-a dat sansa sa ma bucur de ea cateva zile, chiar foarte fericite cand ea deja era bine si respira singura, pt ca cel mai probabil ea murea in burtica din cauza placentei daca mai statea mult in burtica

Poate cateva randuri scrise de mine in urma cu cateva luni poate va vor ajuta sa intelegeti mai bine ce gandesc si ce gandeam in clipe in care ea devenea ingeras
"La 13:30 am fost din nou la ea, dar nu am stat mult pentru că nu mă puteam abține din plâns. Deja acele pete care le avuse pe piept și mânuțe s-au extins și pe piciorușe și pe față. La ora 14 am căzut în genunchi și am zis: ”Doamne, dacă copilul asta va fi sănătos, salvează-mi-l, dacă nu ia-o”, am cerut asta nu pentru mine, ci pentru ea,dar mai ales cu speranța în suflet că totul va fi bine. Mă durea sufletul să nu pot face nimic pentru ea să îi fie mai bine. La vreo 5 minute după aceasta rugăminte a venit dna dr. după mine, mi-a zis că îi cedează inimioară și că i s-a dat o doză de adrenalină. Am stat cu ea în ultimele clipe, o incurajam sa lupte, ii vorbeam, ii spuneam ca o iubim si o vom iubi mereu, ii spuneam ca vine tati, eram acolo langa ea si desi sufletul imi eraa sfasiat nu puteam sa plec de acolo, a fost alegerea mea si nici nu vroiam sa plang. Era asa de greu si trist ... sa vezi cum copilul tau moare si nu poti face nimic, insa stiam ca sunt ultimele ei clipe si imi doream sa stau cu ea... in sufletul meu speram sa isi revina. I-au mai dat încă 2 doze de adrenalină…dar în zadar, la ora 14:30 inimioara ei ceda ... la 12 zile 12 ore si 55 minute … devenea un INGERAȘ."

Faptul ca in clipele in care ma rugam ii ceda inimioara pt mine a fost un semn ... semn ca pt ea e asa mai bine.
Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Atunci e îngeraș Mai tragic era să nu fie botezată.
Da ... e ingeras ... nici nu ma indoiesc de asta ... nici macar nu asta a fost intrebarea mea ....
Gabriela puiul nostru mic O viata ... nascuta din doi 27.04.2010 ora 1:35 - 9.05.2010 ora 14:30
Aprinde o lumanare pentru puisorul meu

Last edited by paulici; 21.02.2011 at 17:49:18.
Reply With Quote

Tags
deces copil, moartea unui copil, parinti indoliati, pierderea unui copil

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tradatorii lui Hristos - cei care-si abandoneaza copiii sau parintii! laurastifter Morala Crestina 62 05.12.2012 12:41:00
De ce oare s-au racit copiii fata de parinti? andreicozia Generalitati 34 25.02.2011 21:22:09
Ce cred copiii despre... patinina34 Generalitati 12 11.10.2009 20:13:17
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? sophia Nunta 101 02.06.2009 16:12:37
parintii chiar cred k tot ce fac e bine? ioanhodean Generalitati 2 01.09.2008 22:12:25