![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Conditia botezului este accesul in Imparatia lui Dumnezeu. Aici nu zice nimic despre mantuire. Talharul de-a dreapta era botezat? Zice undeva ca Zaheu era botezat impreuna cu cei din familia lui cand Hristos i-a confirmat ca "astazi s-a facut mantuire casei acesteia"? Pentru ce oare dupa Judecata va fi un Cer nou si un Pamant nou? Oare acest Pamant nou va fi un fel de muzeu pe care-l vor vizita cei din Ceruri sau va fi locuit de catre cei blanzi? Cine sunt deci cei care vor locui pamantul? Citat:
Se vede ca tu nu intelegi ce inseamna chipul divin imprimat in orice om nascut sau nenascut pe pamantul asta. Nu intelegi ce inseamna liberul arbitru, vointa proprie, adica LIBERTATEA cu care suntem noi inzestrati PENTRU TOTDEAUNA. Noi, ingerii buni si ingerii rai deopotriva. Or, asta este baza teologiei ortodoxe si imi pare rau ca sunt absolventi de seminar si de facultate de profil care au sarit peste aceste lucruri fundamentale care tin de propria religie studiata in scoala.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|