![]() |
![]() |
|
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Citat:
Repet: nu cer sa se reinventeze roata. Educatie sexuala se face si in alte tari, si functioneaza. E un argument puternic, pentru ca nu ne lansam in necunoscut. Citat:
Mai mult, ramane sa mai si definim ce intelegem prin "educatie sexuala". Nu de alta, dar sunt sigur ca sunt si parinti care le spun fetelor ca ii va bate Dumnezeu daca saruta un baiat, si isi imagineaza ca si asta e educatie sexuala. Atata timp cat nu vom defini termenii cu care lucram, nu vom putea comunica. Citat:
Si ca sa vezi ca nici morala crestina nu e batuta in cuie, citeste Biblia, fa o lista cu toate regulile batute in cuie acolo (atat din NT cat si VT) si vezi cate sunt de actualitate in lumea in care traim. Si inca ceva: crima, agresiunea si violul nu sunt incriminate datorita crestinismului, ci cu mult inaintea crestinismului. Citat:
Pana atunci, revino la realitate si invata ca sunt o gramada de oameni care nu sunt de acord cu tine, si care prefera sa traiasca in prezent, nu in trecut. Si daca tot faci efortul asta, poate pui mana un pic si te prinzi si ce sunt alea semne de punctuatie, propozitii care incep cu majuscule, si asa mai departe. Citat:
In al doilea rand, oamenii aia au ales modul ala de viata. Ai inteles? Nu a venit cineva si le-a spus ca asa trebuie sa faca, in numele unei dogme bazate pe carti scrise de niste anonimi cu o intelegere limitata asupra lumii inconjuratoare. Vrei sa fii abstinent? Foarte bine. Nu te opreste nimeni. Citat:
In momentul in care BOR va inceta sa imi bage, abuziv, mana in buzunar, si in momentul in care religia va deveni o chestie privata, nu publica, bagata pe gatul tuturor, atunci nu ma vei mai vedea atacand BOR. La fel, cand BOR va trece si la fapte (nu doar vorbe, adresate altora) cand e vorba de dat lectii de moraitate, prin eliminarea preotilor corupti si prin incetarea jocului de-a v-ati ascunsea cu dosarele preotilor turnatori a Securitate, poate chiar o sa incep sa le dau eu bani, benevol. Citat:
Schimbarea adusa de timp e normala. La noi insa a fost implementata de un regim criminal, urmat de un regim bazat pe furaciune. Si nu, nu aveam de gand sa zic nimic de BOR, dar daca tot ai adus vorba, poate imi explici si mie care sunt actiunile BOR de a se opune oricarui regim din perioada de mai sus. Sau poate imi explici afirmatia lui Iustinian Marina, conform careia "Isus e comunist". Sau poate iti mai rupi doua minute si imi spui sub ce percept moral crestin au operat preotii care turnau la Securitate ce au auzit la spovedanie, si sunt ascunsi acum de BOR? Deci da, Romania rurala, aia pe care o iubesti atat de mult, a fost violata si tarata in noroi in ultimii 70 de ani de diversi politicieni. Politicieni care s-au bucurat de sprijinul BOR, in schimbul diverselor beneficii. Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
manuscrisele de la marea moarta | pavel92 | Generalitati | 3 | 14.06.2018 15:17:08 |
un cap si doua aripi | Silencer | Generalitati | 1 | 04.05.2011 00:31:41 |
Romanie, Romanie... | eodor nastasa | Generalitati | 45 | 06.06.2010 02:03:32 |
Dulcea Romanie | Anca-Miha | Generalitati | 92 | 07.03.2009 23:34:21 |
|