![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe urmă, fără supărare: reformulate, rândurile dv ar suna cam așa: "noi am vrea să ne mințim părinții și acum, și peste doi ani". Ce ar fi ca el, mai întâi, să vorbească cu ai lui ? Nu există niciun pețitor mai bun decât tatăl băiatului, mai ales dacă mirele este foarte tânăr. Să-i spună: "Tată, nu mai pot fără ea !" Atunci, dacă nu există nicio obiecție rezonabilă din partea lui, să-l determine să facă o vizită părinților dv ? Oare nu ar fi cel mai frumos așa ? În cel mai rău caz, răspunsul tatălui va fi: "dobitocule, și din ce o să trăiți ??? Nici nu te gândi să mă duc eu la părinții fătucii ăleia ! Adună-ți un cheag, pe urmă caută o fată bună și, în plus, cu ceva mălai !" Ei bine, în acest caz, băiatul poate fi el însuși pețitorul. Dacă, punând din nou răul în față, primește același gen de răspuns de la părinții dv, abia atunci se poate pune problema unei căsătorii de taină, făcută în doi.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
casatorie | cciubo | Nunta | 9 | 03.09.2010 20:22:07 |
casatorie | alina88 | Generalitati | 20 | 01.09.2010 20:54:10 |
Casatorie la 16 ani | firulescudaniel | Nunta | 37 | 20.12.2008 12:34:04 |
casatorie | alexdnny | Generalitati | 3 | 05.05.2008 16:15:45 |
casatorie | madalinutza | Nunta | 3 | 21.03.2008 22:40:13 |
|