![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bunicii mei s-au "botezat" la baptisti. Au murit in apostazie (lepadarea de ortodoxie este apostazie). Deci nu s-au mantuit. Ar fi putut avea zeci de alte pacate.. betivi, curvari, barfitori, lenesi etc.. Dar nu! Au fost de o calitate umana deosebita. Doar ce era mai grav au facut. Nu cred ca s-au mantuit. (Dumnezeu cu mila. Eu sper ca se va indura Dumnezeu de ei la Judecata.) In alta ordine de idei, eu nu inteleg de ce insisti (nu numai tu, ci si altii pe forum) cu mantuirea celor de alte confesiuni cand stim ca Adevarul in ortodoxie se gaseste. Noi ar trebui sa luam seama la noi. Ca aceia neortodocsi ajung poate in iad. Dar daca noi ortodocsi fiind, dam cu noroi in invatatura ortodoxa (care spune ca mantuirea este doar prin Hristos), mult mai aspru vom fi judecati! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu merg la un anume preot ca nu e bn | ionut12 | Generalitati | 1 | 13.11.2010 13:21:32 |
Prea mult despre rau, prea putin despre bine | costel | Generalitati | 11 | 09.02.2009 20:58:42 |
VRAJITORII MERG SA SE SPOVEDEASCA? | roseliana | Vrajitoria | 2 | 05.03.2008 22:34:13 |
|