Citat:
În prealabil postat de AlinB
Probabil am fost prea subtil ultima data..
Asadar repet: daca e sa ne luam dupa logica ta, mult mai multe suflete au tins spre mahomedanism si alte religii care nu-l au pe Hristos sau un hristosi mincinosi.
Sa intelegem, conform logicii tale, cum ca numarul da directia corecta, ca Dumnezeu de fapt se afla mai degraba in alta parte decat in crestinismul autentic?
|
Nu ati fost chiar atit de subtil. Va dadusem si un PS. Conform logicii mele, dintre cei care l-au cunoscut pe Cristos, cei mai multi sint catolici. Iar daca ar fi sa ne luam dupa ceea ce ne-a spus Domnul nostru in Biblie, respectiv ca adevarata vita isi trage seva din Isus Cristos, putem vedea ca Biserica Catolica, de 2000 ani, isi trage seva de unde trebuie si tot creste. Atit ca numar de credinciosi cit si ca suprafata. Toti ceilalti, care s-au despartit de adevarata biserica, tot scad, atit ca suprafata cit si ca numar.
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Dumnezeu iubeste chiar si pe cel din urma pacatos, dar asta nu inseamna ca pacatul in care se scalda este bun.
|
Daca Dumnezeu il iubeste si pe cel din urma pacatos, nu trebuie sa ma ingrijorez eu ca dumneavoastra considerati ca eu nu am o viata de calitate. Judecatorul meu e Domnul, nu dumneavoastra; atita vreme cit judecati ca crestinii catolici se scalda in pacat, va faceti judecator, iar Domnul nostru Isus Cristos ne interzice acest lucru.
PS Probabil o sa-mi spuneti, ca toti ceilalti:eu doar va spun "adevarul"; ca si cum "a spune" nu contine in sine si atributul "a judeca". Daca ati constat ca noi, crestinii catolici ne scaldam in pacat, va sugerez sa urmati calea pe care ne-a indict-o Domnul nostru Isus Cristos :rugati-va pentru pacatosi.