![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok ! Am inteles !
Eu nu am cum sa inteleg, asa cum nici tu nu ai cum sa intelegi...atata timp cat lucrurile sunt caracterizate superficial. Marii mei prieteni, multii mei prieteni sunt cadre didactice si, oarecum inteleg aceasta latura, bine-nteles din atitudinea si " cuvintele " lor mahnite de adevar. P.S. Chiria este cat salariul, deci, este o mica mare diferenta...asadar, s-au mai inrautatit lucrurile. Uleiul este baza intr-o tara saraca, tu, poate-ti permiti sa nu-l consumi....deci, iti permiti ! Deja este altceva !
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 05.07.2011 at 11:45:27. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 19:37:25 |
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 19:17:40 |
|