![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cat despre bac, ca despre el fu vorba initial, eu cred ca poate fi luat fara probleme doar invatand si asimiland materia in timpul liceului, fara pregatiri si meditatii speciale.
Subiectele sunt grele, este adevarat, dar nu imposibile. Cat despre limba romana, eu nu-mi dau seama cum poti lua 4 pentru o lucrare " pe limba ta ". Aaaaa ! Ca suna ea mai pompos in unele situatii, asta este altceva, ar trebui sa fie explicati anumiti termeni si in limbajul comun al societatii, cum ar fi : " marci lexico-gramaticale ", " camp semantic " etc, cand, de fapt nu inseamna mare lucru... Cat despre operele literare care, practic, nu au mai fost reactualizate, pentru o societate care cocheteaza cu internetul mare parte din viata, face shopping on line, care vorbeste de brand-uri la tot pasul si mananca bazandu-se pe piramida nutritionala, care viziteaza tarile straine ca pe satele de altadata, cred ca ar cam trebui revizuita materia si adaptata, in limita codului didactic, la o societate noua, cu viziuni si aspiratii noi, o societate care se confrunta cu probleme noi si-si croieste noi drumuri si sensuri pentru perspectiva .
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 05.07.2011 at 20:47:37. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 19:37:25 |
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 19:17:40 |
|