Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2011, 23:41:43
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Am intrebat si mi s-a raspuns la modul general: ar exista. La fel si dumneavoastra imi raspundeti la modul general. Ar exista. Eu nu-i cunosc. Ii cunosc pe calugarii si sfintii nostri si atunci intre ipoteticul "ar exista" al protestantilor si "exista" al meu, ma incred in realitatea cunoscuta de mine. Acest lucru, roadele, imi confirma ca biserica noastra este o biserica mintuitoare, iar meritul acesta este si al pastorilor care au pastorit turma, adica al papilor.
Scopul pentru care am scris aceste lucruri era pentru a-i arata lui Mihai36 ca numai Singele si Trupul Domnului le-a dat sfintilor puterea de a face toate acele lucruri in Numele Lui, de a-L urma pe Domnul cu toata fiinta si toata suflarea lor, orinde i-ar fi trimis Domnul, fara nici o vointa proprie (nu doar in vacanta, nu doar conjunctural, ci toata viata lor). Pentru mine este o strinsa legatura intre bisericile care recunosc Trupul si SIngele Domnului si roadele pe care le aduc aceste biserici.
Eu nu am spus "ar exista" ci "exista". Sunt gramada de protestanti care renunta la totul pentru Hristos, inclusiv viata lor, si exista numerosi pastori prin care se opereaza tot felul de minuni, datorita rugaciunii lor pentru credinciosi, rugaciuni care le sunt ascultate.

Iar calugarii budhisti nu pleaca in vacanta, ci renunta la totul pentru Dumnezeu, pentru ca stiu ca asta este calea desavarsirii.

Tags
primatul papal, roma, vatican