Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.07.2011, 21:58:10
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Wwooww cata agresivitate! Esti bucuresteanca?:-))

De ce te incorzi asa la noi?

Ma surprinzi Yasmina ca dupa atata timp, mi-ai pus niste intrebari care denota altceva decat mi-as fi dorit de la tine! De aceea nici nu-ti raspund la ele. Crezi ce vrei.
Trebuia sa te astepti la asta,ca intre prietene vechi pe forum ti-am spus cat de mult urasc etichetele,cliseele si prejudecatile!
Faptul ca ma trag din ardeleni-niste ardeleni carora le place Bucurestiul si nu sunt aroganti- ma onoreaza daca vrei(poate acelasi lucru l-as fi facut si daca as fi avut origini moldovenesti),insa Bucurestiul este orasul meu de suflet chiar daca am vazut locuri si mai incantatoare de pe alte continente!
Este memoria afectiva,este ideea de "acasa",o parte din viata mea cu bune si rele s-a petrecut acolo,Bucurestiul este un martor tacut al vietii mele -este normal sa stau in spatele lui cand se vb nedrept despre uratenia lui!
Te-am intrebat destul de principial de unde ai experienta asta rea vis-a-vis de Bucuresti?Mergi des acolo?Ai destule contacte ca sa-ti faci o parere obiectiva sau?
Nici nu are sens sa mai continui discutia,atitudinea ta ma mahneste!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 4 19.11.2011 02:18:41
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor mihailt Generalitati 12 29.04.2010 19:37:25
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM adelin_antonescu Iudaismul 3 14.06.2007 19:17:40