Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.07.2011, 20:46:09
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Tu afirmi ca unii au nevoie doar de Lege pentru a se mantui, adica de faptele legii. Asta e un fel de iudaism. Probabil acei profesori au spus ca in cazuri exceptionale se pot mantui si eterodocsi. Exceptionale, adica prin mila lui Dumnezeu, nu din faptele lor.
Ai spus ca tu crezi ca la impartasanie este Trupul si Sangele Domnului, dar pentru tine nu are prea mare importanta din ce reiese din mesaje. Neoprotestantii (si unii protestanti) care nu cred ca acolo este Sangele si Trupul spui ca nu sunt diferiti de ortodocsi, conteaza doar credinta lor in Iisus. Paganii nici macar nu au nevoie de credinta, conteaza faptele lor. Si astfel Iisus a venit doar in vizita, oricum se mantuiau oamenii.
Catalin,

Este ultima oara ca iti atrag atentia inainte de a te face mincinos rau-intentionat in public: atunci cand imi zici "tu afirmi ca", sa faci bine si sa dai citatul din postarile mele care sa arate ca am afirmat intr-adevar ceea ce sustii tu, pentru ca pana acum sunt doar minciuni, niciodata nu am afirmat ceea ce sustii tu.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebare: Cum este privita femeia in diversele religiile lumii? maria-luisa Generalitati 43 25.10.2017 10:55:13
Faptele bune danyel Pocainta 23 26.03.2011 09:45:46
A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? tigerAvalo9 Generalitati 15 06.01.2011 10:45:18
Fapte bune. alexdu Generalitati 7 08.01.2010 14:38:18
VESTI BUNE ! cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 28 28.04.2008 22:39:04