Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Perfect adevarat. Ba chiar si portile Iadului au fost deschise si oamenii eliberati de acolo.
|
Din Iad au fost eliberati doar dreptii si nu toti oamenii. Biblia atat in Noul cat si in Vechiul Testament spune foarte clar ca idolatri(cei ce se inchina la zei pagani: Zeus, Marte, Venus, Ra, Osiris, Krisna, Kali....), luptatorii impotriva lui Dumnezeu, savarsitorii de nedreptati, desfranatii etc nu vor intra in Imaparatia lui Dumnezeu. Fiecare ne vom lua plata pe masura vietii noastre, a modului in care am raspuns la chemarea lui Hristos('Eu stau la usa si bat de va deschide cineva...', mostenind imparatia lui Dumnezeu sau Iadul.
Daca te cosideri crestin ortodoxa inceteaza a-ti mai raspandii propriile pareri si invataturi. Crestin insemna urmator, marturisitor si implicit propovaduitor al invataturii lui Hristos, iar alaturarea cuvantului ortodox(drept credincios, ortho = dreapta, doxa = slavire) semnifica ca marturisirea, urmarea lui Hrisos este una corecta, dreapta. Hristos spune foarte clar ca in afara invataturii transmise de el apostolilor nu exista alt adevar. Ca urmare un sfat(iarta-ma ca imi permit) limiteaza-te la ceea ce spune Biblia si Sfanta Traditie(cheia pentru a dezlega versetele dificil de inteles ale Bibliei). Biblia nu se citeste pe sarite si apoi te consideri mare cunoscator. Pentru a intelege un pasaj din Noul o sa ai nevoie de un verset/capitol sau chiar carte din Vechiul si invers.