Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Perfect adevarat. Ba chiar si portile Iadului au fost deschise si oamenii eliberati de acolo. Nu contesta nimeni aceasta parte de pana la Hristos. Intrebarea se pune: ce s-a intamplat dupa venirea lui Hristos. Oamenii aceia care au fost vindecati in baza credintei lor si carora li s-au iertat pacatele in baza credintei lor, cum au trait ei dupa intalnirea cu Hristos? Il vedem pe Iisus zicand "du-te si nu mai pacatui" iar in alt loc zice si de ce sa nu mai pacatuiasca omul: ca sa nu i se intample altele si mai rele. O zice si in mod direct, dar si indirect prin parabola celui care isi curata casa dupa care duhurile rele se inhaiteaza inca si mai multe si se intorc sa dea buzna in casa omului. Deci sa nu uitam ca nu se opreste totul la intalnirea cu Iisus cand ni se iarta dupa credinta ci se continua cu vietuirea in Iisus ca sa nu ajungem inca si mai rau decat inainte de a-L cunoaste...
|
Interesanta intrebare.Eu cred raspunsul se afla in
Isaia 55: ,,cuvantul Meu, care iese din gura Mea, nu se intoarce la Mine fara rod, ci va face voia Mea si va implini planurile Mele. Da, veti iesi cu bucurie si veti fi calauziti in pace."