Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.08.2011, 14:16:09
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Amice, sensul acesta nu este dat de mine ci de toate versiunile Bibliei, mai puțin versiunea ortodoxă. Nu intru în amănunte, le găsești aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...3&postcount=92
.
.[/quote]
tocmai ce spuneam ... MODIFICATI ca sa va sutineti FARADELEGILE
asadar sectare ramine ce am spus
multa iubire

Citat:
Te mai întreb o dată: în ce fel de Biblie citești cuvintele acelea subliniate și îngroșate? Ai grijă ce afirmi!
.
in orice biblie SECTARA .... asadar afirm EXACT CE AM SPUS PINA ACUM .... asadar astept alte versete despre ce TIMPENII spui tu ca astea nu merg
multa iubire
ps le desfiintez si pe celelalte

Citat:
Și dacă tot te-a mâncat limba, află că sensul adevărat al verbului respectiv ([שָׁהַח] shachath = a distruge, a strica, a putrezi, a avaria, a ruina, a perverti, a corupe.), mai degrabă induce ideea că binecuvântarea aflată în strugure (mustul) poate fi distrusă, stricată, putrezită, pervertită, coruptă, prin fermentarea lui adică chiar prin procesul de vinificație.
Pe cale de consecință, vinul alcoolic devine în loc de binecuvântare, un adevărat blestem. Blestem adeverit de crimele, violurile, jafurile și accidentele de circulație produse de alcool.
sectare DIN NoU FALS... ALCOOLUL ( vinul) NU E BLESTEM decit DACA IL BEI CA PROSTU si cind nu trebuie .... asadar TU CU SECTA ta nu va puteti abtine de la violuri , crime . jafuri si alte bazaconii cind beti vin SI DATI VINA PE VIN .... logica lipsa
mai incearca ca sunt aici sa te fac de cacao
multa iubire
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51