![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In plus, eu nu am auzit de pedofili in echipa lui. Citat:
E un lucru binecunoscut ca bebelusii se masturbeaza. Ce ti se pare atat de ciudat? Citat:
Citat:
Si da, intelegerea pe care o avem acum asupra sexualitatii (care, in parte, i se datoreaza si lui Kinsey) ne face sa credem ca homosexualii, de pilda, sunt oameni ca oricare altii, si ca educatia sexuala e un lucru normal. Ca tie nu iti convine treaba asta, nu ma surprinde, avand in vedere ca iti gasesti reperele morale intr-o carte veche de mii de ani, cu origini incerte, care incrimineaza orice lucru care l-ar putea bucura pe om. Am mai spus-o si cu alte ocazii, si repet: atitudinea unui ortodox fata de sexualitate e aceeasi cu a unui anorexic cand e vorba de mancare. Nu va puteti gandi la sex fara sa il asociati cu murdarie, vinovatie, pacat, perversiune, imoralitate. Si va uitati urat (si ii etichetati ca atare) la toti cei care nu sunt de acord cu voi.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne intrebam constiinta... | laurastifter | Morala Crestina | 53 | 15.03.2012 16:55:08 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Despre constiinta | mihailt | Generalitati | 1 | 17.03.2010 04:51:20 |
Constiinta sau ascultare? | tudor2012 | Calugarul | 31 | 02.02.2009 23:44:00 |
|