Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.09.2011, 21:14:58
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Kinsey a lucrat cu personal pedofil homosexual etc... Aceste persoane erau platite pt "studii" cu copiii.
Cand e vorba de un om de stiinta, criteriile importante sunt cele care tin de competenta, nu de orientarea sexuala. Daca asta e un criteriu la care tii, te rog sa iti arunci calculatorul la gunoi, chiar acum. Turing era homosexual.

In plus, eu nu am auzit de pedofili in echipa lui.

Citat:
Deci nu a fost vorba doar de chestionare(apropo, pe cine interoghezi pt a afla in cat timp ajunge un bebelus la orgasm? Astfel de date apar in studiile lui Kinsey).
Eu nu stiu despre metodologia folosita de Kinsey pentru a afla asta. Probabil a avut de a face cu bebelusi care se masturbau, si a cronometrat?
E un lucru binecunoscut ca bebelusii se masturbeaza. Ce ti se pare atat de ciudat?

Citat:
De asemenea, multe familii au fost compensate financiar pt participarea la cercetarile lui Kinsey.
Si companiile care fac studii de piata ofera compensatii financiare, sau in produse. Asta nu inseamna ca nu au incredere in respectivele rezultate.

Citat:
citeste si tu, comentarii ironice nu prea isi au rostul...
Evident ca isi au rostul, atunci cand vorbesti, slab argumentat, cu copy/paste, despre un om care a avut curajul sa deschida subiectul sexualitatii in America anilor '50. Poate nu ai citit suficient despre epoca respectiva, sau nu ai cunoscut oameni care au trait in anii aia, ca sa iti dai seama prin ce a trecut Kinsey, si de cat curaj a avut nevoie sa faca ce a facut.

Si da, intelegerea pe care o avem acum asupra sexualitatii (care, in parte, i se datoreaza si lui Kinsey) ne face sa credem ca homosexualii, de pilda, sunt oameni ca oricare altii, si ca educatia sexuala e un lucru normal. Ca tie nu iti convine treaba asta, nu ma surprinde, avand in vedere ca iti gasesti reperele morale intr-o carte veche de mii de ani, cu origini incerte, care incrimineaza orice lucru care l-ar putea bucura pe om.

Am mai spus-o si cu alte ocazii, si repet: atitudinea unui ortodox fata de sexualitate e aceeasi cu a unui anorexic cand e vorba de mancare. Nu va puteti gandi la sex fara sa il asociati cu murdarie, vinovatie, pacat, perversiune, imoralitate.
Si va uitati urat (si ii etichetati ca atare) la toti cei care nu sunt de acord cu voi.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa ne intrebam constiinta... laurastifter Morala Crestina 53 15.03.2012 16:55:08
O lume fara Dumnezeu si fara suflet alicette Intrebari utilizatori 1 01.04.2011 23:38:40
romania,tara fara fara reactie iulyaan Generalitati 78 24.01.2011 10:02:13
Despre constiinta mihailt Generalitati 1 17.03.2010 04:51:20
Constiinta sau ascultare? tudor2012 Calugarul 31 02.02.2009 23:44:00