Citat:
În prealabil postat de lore86
DEci, concluzia e simpla. Femeile refuza sa isi asume durerea nasterii.
|
Incredibil, ce nenorocite, vor sa isi rupa "lanturile". Si nu e vorba de lanturi puse de dumnezeu ori natura ori alt "dictator" de sorginte crestina/naturala, ci culmea, de societate(o parte din ea). Daca nu iti asumi rolul pe care ti l-a dat societatea - fara ca macar sa ii fi cerut parerea - si iesi din patratica in care ti s-a permis sa vietuiesti, wow, esti o mama rea.
Citat:
În prealabil postat de lore86
Eu un lucru stiu: te bucuri mult mai mult de soare dupa o furtuna puternica. Pe cand daca pe un cer senin apare razlet cate un norisor, vederea soarelui nu iti produce atata bucurie.
|
Stiu si eu ceva. Oamenii sunt diferiti, si nu toti au nevoie sa sufere pentru ceva/cineva pentru a-l pretui. De fapt, daca esti cu picioarele pe pamant stii ce vrei si ce iti place si fara sa fii motivat ca un copil. De fapt, ce spui tu este ca femeile care au nascut prin cezariana nu isi iubesc copiii precum cele care au nascut natural. Sunt curioasa, ce ar spune copilul tau daca ar sti ca l-ai iubi/pretui mai putin daca ar fi nascut prin cezariana?
Sau daca maine ai afla ca nu poti naste natural din cauza unei potentiale complicatii grave ce ar aparea _numai_ daca ai naste natural - si nu s-ar manifesta altfel - ai fi in continuare de acord ca nu iti iubesti copilul cat l-ai iubi daca ar fi nascut prin vagin?