Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Asa este,greseala mea a fost ca desi am vb despre carne ma gandeam la sinteza grasimilor/lipidelor.
Cunosc aceste precizari,multumesc pt atentionare.
Si grasimea pe care o sintetizeaza bila de unde provine,nu din consumul de carne?
Ma indoiesc ca consumul de seu pe paine este larg raspandit...bleaaah
|
Grasimile nu provin neaparat din carne. De fapt, ele provin predominant din lactate (telemeaua are in jur de 40% grasime), oua (mai ales galbenusul) si uleiuri. Deeeci, oricum am da-o, bila nu are nicio treaba cu carnea:))
ps: e de admirat in mod sincer faptul ca o persoana care nu are legatura cu medicina stie lucruri despre corupul uman... pe plaiuri mioritice, acesta e un lucru rar:D (nu am fost ironica sub nicio forma si sper sa nu fi dat cu ... in fasole si sa aveti, de fapt, legaturi cu medicina)