![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Dar, poate că totuși nu asta aveți în vedere când spuneți "capacitate". Atunci, ce anume ? Citat:
Ați auzit de marele chirurg Juvara ? A fost un dumnezeu al chirurgiei. Totuși, a avut și el un teribil eșec. Un pacient pe care îl operase i-a murit la foarte scurt timp după operație. Omul suferise o intervenție pe intestin. Cu iuțeala, minuția și răbdarea care se îngemănează la așii scalpelului, Juvara i-a îndepărtat părțile compromise din vintre și i-a cusut la loc bucățile de intestin sănătoase. Operația, care a durat ore bune, era magistrală. Dar omul, fungind din spital, s-a dus direct la o nuntă, unde a servit fasolică cu ciolan, pesemne ca să sărbătorească succesul operator. Ansele intestinale, paralizate de stressul anestezic și operator, sub acțiunea produșilor de catabolism ai fasolei s-au umflat, au generat o imensă presiune și cusăturile recente, oricât de bine făcute, nu au rezistat. Autopsia a confirmat un intestin plesnit. Acuma, stau și mă întreb: oare cel mai bun fiu al chirurgiei românești nu îi opera la fel pe toți, ori îi predestina pe unii refacerii, iar pe alții să le plesnească burta pe dinăuntru ?
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 21.11.2011 at 01:14:40. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Voia mea sau a Domnului? | drexler_justin | Reguli generale de utilizare a forumului | 25 | 31.03.2014 00:34:32 |
Cum aflu care este voia lui Dumnezeu in viata mea? | Marcel_Ionut | Generalitati | 21 | 20.09.2012 01:23:18 |
Faca-se voia Ta sau voia mea? | caliyo | Generalitati | 22 | 25.06.2012 17:54:32 |
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? | skicolour | Intrebari utilizatori | 13 | 18.01.2011 14:12:28 |
Oare ce voia dumnezeu sa faca din adam? | andreicozia | Din Vechiul Testament | 73 | 30.06.2010 18:28:39 |
|