Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.11.2011, 09:50:58
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Stiu,cunosc"posibilitatile"romanilor.
Nu au bani pt ca nu au scos de la bancomat sau nu au schimbat valuta in ziua respectiva...sau tocmai au platit marmura la vila...
Nu numai ca nu fac nimic pt un animal de pe strada,dar nu fac nimic nici pt oameni de pe strada sau mai grav pt propiile rude!!!

Cred ca va este f usor sa va dati cu parerea despre oameni pe care nu-i cunoasteti,nu i-ati intalnit niciodata si nu stiti cu ce se ocupa;ca si in cazul meu!Pe acest forum,am avut parte de cele mai nazdravane presupuneri si supozitii...acum ceva luni,un distins domn ma ocara pt ca sunt o tradatoare,mi-am tradat natia si m-am casatorit cu un arab=asta deoarece idul meu este "Yasmina"!!!!
Stimată doamnă/domnișoară, eu n-am făcut nici o apreciere asupra ocupației Dvs. Eu am spus că e ușor să te dai iubitor de animale indignat de soarta lor crudă dintr-un loc unde ele (animalele) sunt văzute la zoo.
DVS m-ați acuzat că spun povești, eu v-am spus că vorbesc din proprie experiență. DVS m-ați sfătuit să-mi feresc copiii de oameni, eu am spus, LA SUBIECT, că am inima strânsă zi de zi de când îmi pleacă fetele și până se întorc de la școală/liceu gândindu-mă la haitele de câini printre care sunt obligate să treacă.
Nu vă mai dați lovită nu știu unde, că-n nici un caz nu sunt eu cel care a lovit.
Feriți-vă de generalizări periculoase, în special DVS, s-ar putea chiar să începeți să le credeți!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36