![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De unde am tras concluzia că nu noi decidem cînd va apărea un nou suflet în lume, ci Dumnezeu hotărăște asta. Chiar dacă frecvența cu care se fac împreunările este mare, este puțin probabil ca femeia să rămînă însărcinată. Evident că se cere cumpătare și aici, ca de fapt în orice altceva am face. Dar asta se stabilește numai și numai în deplin acord cu perechea. Biserica nu are ce să comenteze la capitolul ăsta, după cum Pavel ne sfătuiește, nu ne poruncește, atît de limpede la 1 Corinteni capitolul 7: "Bărbatul să-i dea femeii iubirea datorată, asemenea și femeia bărbatului. Femeia nu este stăpână pe trupul său, ci bărbatul; asemenea nici bărbatul nu este stăpân pe trupul său, ci femeia. Să nu vă lipsiți unul de altul, decât cu bună învoială pentru un timp, ca să vă îndeletniciți cu postul și cu rugăciunea, și iarăși să fiți împreună, ca să nu vă ispitească satana, din pricina neînfrânării voastre. Și aceasta o spun ca un sfat, nu ca o poruncă. Eu voiesc ca toți oamenii să fie cum sunt eu însumi. Dar fiecare are de la Dumnezeu darul lui: unul așa, altul într-alt fel."
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bucuria crestina | NECTARIE | Generalitati | 8 | 06.01.2011 18:54:50 |
Iubirea crestina | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 03.12.2010 21:12:14 |
Credinta crestina si musulmanii | ana macovei | Intrebari utilizatori | 4 | 07.09.2010 00:21:26 |
eu crestina el musulman | Carine | Generalitati | 60 | 03.08.2010 22:06:28 |
HOMO-sexualitatea si bolile contagioase | cozia | Homosexualitatea | 31 | 15.05.2007 20:40:05 |
|