Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Ambele cupluri sunt casatorite,cei cu plantele sunt mai in varsta iar cei cu dezordinea sunt mai tineri.
Am mai avut o alta prietena casatorita in 2009 divortata in 2011,tot probleme cu lucrurile,divort initiat tot de barbat.Motivul:cumpara prea multe lucruri,se simtea sufocat...ba culmea a cumparat si televizor,a bagat cablu...asta i-a pus capac;a acuzat-o ca"i-a otravit existenta"cu materialismul ei!
Dar desigur am sa ma opresc aici cu exemplele si experientele doarece am sesizat ca eu vb despre casatorii unde nu sunt sigura ca exista si Domnul nostru Iisus;iar subiectul la asta se refera!
|
Da. Este o diferenta mare. Daca il ai pe Hristos esti mai iertator, iubesti mai mult, nu te impiedici in amanunte. Normal ca si crestinii au zile proaste in care sunt nervosi, suparati si nu sunt dispusi sa ierte, judeca etc dar totusi e o diferenta intre casatoriile dintre necredinciosi si cele dintre credinciosi. Ca dovada nr. mare de divorturi din ziua de azi. In plus, crestinii nu au voie sa divorteze decat pentru un singur motiv si anume adulterul.