vai de noi!!!!!!!!!!
Tocmai astazi am primit de la Manastirea Petru Voda,o carte (pe care am solicitat-o eu ,fiind recomandata uneia din fiicele mele ,de la manastirea Frasinei)este vorba despre "Cartea omului-sau un barbat si o femeie,de la facerea si pina la innoirea acestei lumi"..autor =Florin Stuparu.Abia am apucat sa citesc citeva pagini ,dar intrand pe acest forum,am avut surpriza sa gasesc aceasta discutie(de altfel,avind legatura cu cartea primita de mine)...si mi=am zis ca ar trebui sa intervin si eu ,avand experienta celor 31 ani de casnicie. In primul rand il apreciez foarte mult pe "ioan cezar",ptr,deschiderea sufletului si ptr,sinceritatea debordanta de care a dat dovada (multi ,nu sunt in stare sa o faca....si stim de ce)...ii doresc din tot sufletul sa reuseasca impreuna cu sotia si copiii lui pe acest "drum anevoios"al mantuirii. Mi-am amintit ,ca de fapt ,acum vreo 20de ani,am inceput si eu aceasta "zbatere" sa-i spunem,pentru a gasi "calea mantuirii"....si da...este o zbatere in adevaratul sens al cuvantului. Pot spune ,ca dupa atatia ani,am reusit intr-un fel impreuna cu sotul meu,sa ne "inghesuim"...la intrarea acestei minunate "cai"...drept care ii multumim Bunului Dumnezeu, pentru Mana intinsa,pe care am simtit-o de nenumarate ori,in caderile noastre.....si suntem inca la inceput.....deci...concluzia....ptr.mantuire trebuie "lupta"...fara intrerupere.......va recomand sa incercati cartea ,pe care am pomenit-o mai sus.....Doamne Ajuta!!!!!!!!!!
|