Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2012, 18:10:04
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Ioan Cezar- nu stiu ce sa zic. Fa-ti un proces al constiintei. daca viata ta coincide cu vorbele pe care le postezi.Noi nu stim nimic despre tine. Esti doar un id. De multe ori in spatele unui id se poate ascunde oricine. Dar daca fapta ti precum vorba, si trairile precum scrii, iar viata ta e aproape de drum continua. Nu te opri. Poate fi doar o ispita.

Cristiboss- Noi ne stim. Ne-am cunoscut. Atitudinea ta agresiva e generata de ceva. E ceva la mijloc: o atitudine nepotrivita, un gest necugetat, o neconcordanta. Dar ca posturile tale, izvorate chiar si dintr-o inima buna produc tulburare. Ai uitat pasii: mustrare in privat, mustrare cu doi-trei martori, apoi mustrare colectiva. Tu ai sarit direct la ce publica. Cred ca e lipsa de discernamant.
Cred ca ar fi bine ca voi sa va impacati, sa nu mai aruncati cu bulgari de noroi unii in alti.Cel intelept va avea atitudinea potrivita.Eu personal m-am saturat de lupte"duhovnicesti". Nu le continuati si voi!
Poate e o ispita ptr amandoi.Rugati-va sa o treceti cu bine. Domnul sa va lumineze si sa va linisteasca!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mataniile mirenilor in Biserica Dacian Reguli in Biserica 30 27.04.2012 17:15:11
casnicia alaturi de un necredincios Aspasia Nunta 38 12.12.2010 22:15:41
Ajutatima sa-mi salvez casnicia eduard40 Rugaciuni 6 06.01.2010 16:19:22
Patericul mirenilor Laurentiu Generalitati 17 20.07.2009 09:49:11