Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2012, 20:09:27
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Dragilor,familia este una dintre cele mai mari binecuvintari pe care Dumnezeu le poate da unui om in viata de mirean!
Din pacate putini stiu ce sa faca cu ea,ispitele si provocarile sunt mari,nimic de zis,insa,ganditi-va ce nu ar da altii sa aiba un asemenea dar in viata lor,iar voi,cei/cele care il aveti si asta mai ales alaturi de un om care va iubeste,de niste copilasi minunati,aduceti-va aminte cat sunteti de bogati si binecuvintati si cum,dincolo de toate framantarile si iluziile lumii acesteia,cel mai important lucru este ca va aveti unii pe ceilalti!
Si mai aduceti-va aminte ca cea mai importanta porunca data de Domnul Iisus Hristos a fost aceasta:

"Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiți unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, așa și voi să vă iubiți unul pe altul.Întru aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii față de alții!"

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mataniile mirenilor in Biserica Dacian Reguli in Biserica 30 27.04.2012 17:15:11
casnicia alaturi de un necredincios Aspasia Nunta 38 12.12.2010 22:15:41
Ajutatima sa-mi salvez casnicia eduard40 Rugaciuni 6 06.01.2010 16:19:22
Patericul mirenilor Laurentiu Generalitati 17 20.07.2009 09:49:11