Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.03.2012, 14:15:58
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Dumneata poate că ai citit Cărțile Regilor și Pâralipomenele și poate știi că nu e suficient ca să fii unsul Domnului pentru a săvârși binele cerut de El, ci trebuie să mai și faci cu inima și cu fapta ceea ce scrie la Cartea Sfântă sau să urmezi Cuvântul dat de sus și scris al proorocilor, cât mai cinstit, și abea atunci poți asculta șlagărul cel vechi care nu se demodează niciodată căci de sus e pururea veșnic și nou și astăzi...

...însă dacă dumneata asta pricepi din ce am scris eu și mă mai și întrebi ironic:

''Nu tarul ne-a rapit teritoriile, ci cozile de topor nu?''

Atunci să știi că ai perfectă dreptate căci lăcomiile acelora se ridică în sufletul țarului pervertindu-l și până la urmă se dovedește cine erau defapt fariseii și saducheii fățarnici ai țarului care îl flatau ca la umbra lui să-și facă ei jocurile cele viclene și ascunse târând pe popor în preacurvie și viclenie și nerecunoștință și trădare...

Deci da, da... ai dreptate, nu țarul ci cozile de topor sunt vinovate că nu ni l-au mai dat îndărăt nici până acuma căci era al nostru... și asta nu că nu mai putem noi fără pământul ăla, căci mai mult de 2x2x1m nu avem nevoie și unii nici măcar de atât, ci pentru că se vede clar că lăcomia nu era nicmăcar a țarului ci a eșalonului 2 și 3... care făceau și fac ei jocurile grozăvind pe țar ca să-l îmbete și să-l încânte cu putoarea puterii.

Țarul slujea Domnului, pe când cei ce s-au făcut stăpâni pe ce a rămas după el nu slujesc decât propriilor minterese de sine târâte de lăcomie și infatuare și apoi răzbunare cinică: dând ei lecții... exact ca niște frecții la piciorul de lemn și inimamona de piatră seacă.

Nimeni nu poate sluji lui Hristos dar și lui amon.
eu ce am spus, aaaaceeeeeeaaaaasi placa veche: nu tarul (regele) e de vina ci altii. Nu el a fost criminalul care ne-a omorat fratii din Basarabia si nordul Bucovinei, ci altii. Amice, omul SLAB intotdeauna v-a cauta scuze, ceea ce faci tu acum:cauti scuze pentru prostia si lacomia tarului. Nu el a fost vinovatul, ci altii. Nu el ne-a luat tezaurul, ci altii. Prietene, esti un caz pierdut. Imi pare rau dar asta este adevarul. Doamne ajuta!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27