Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.04.2012, 07:43:55
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Eu nu înțeleg ce anume sens ascuns și complicat vedeți dv. În condiții obișnuite, Soarele se mișcă deasupra pământului. Da sau ba ? Luna se mișcă deasupra Pământului, da sau ba ? În citatul redat de dv, este vorba o împrejurare neobișnuită: Soarele și Luna și-au suspendat mișcarea lor în raport cu Pământul, un miracol (recurent în istorie) care marchează un eveniment excepțional.
Mișcarea Soarelui înseamnă că acesta nu este static, că Soarele este corpul care își schimbă permanent coordonatele descriind o traiectorie relativ circulară deasupra sau în jurul Pămîntului. Cînd Domnul poruncește "stai, Soare, deasupra Ghibeonului" înțelegem că Soarele se oprește din mersul lui obișnuit, nu că Pămîntul nu se mai învîrte.

Deci care teorie o credeți, cea geocentristă sau cea a Pămîntului plat? Pentru că cea heliocentristă cade conform Scripturii.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Frecventa thefaith Despre Biserica Ortodoxa in general 8 12.07.2009 18:00:22
Se ia in considerare frecventa pacatelor? Bunl Despre Biserica Ortodoxa in general 9 09.09.2008 08:46:02
Eroare:ajutor? brdcane Generalitati 4 30.08.2008 22:14:34