Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.05.2012, 19:43:26
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de apophis Vezi mesajul
Da, pe principiul asta zic sa nu mai fie omorati sobolanii, capusele sau tantarii. Hai inapoi in evul mediu, sa murim de ciuma sau lepra.

Zic sa nu se mai omoare tantarii, sa ne imbolnavim de malarie si febra West Nile, encefalite virale,febra galbena sau filarioza limfatica. Sa-i lasam sa se inmulteasca.

Sobolanii propun sa fie si ei sterilizati si lasati in libertate.
De cate ori m-am imbolnavit a fost din cauza oamenilor;cei cu care am venit in contact erau gazde sau instrumentele stomatologice au fost sterilizate cu aceasi seriozitate cu care iti bagi picioarele!
Chiar si mergand la un parc de apa infestat de copii cu paraziti,m-am imbolnavit,am avut probleme intestinale,paraziti.
Pe principiul asta nu trebuie sa ceri sacrificarea copiiilor,oamenilor sau interzicerea lor in anumite locatii.

Exagerarile tale sunt de fapt doar artistice,le-ai scris ca sa dea bine pe hartie fara sa aiba vreun suport logic!!
Propune ce vrei,dar incepe mai intai la tine la bloc!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36