Citat:
În prealabil postat de delia31
multumesc, n-as vrea sa fac parte din clubul eretic adventist sau oricare altul, pentru absolut nimic in lume.
|
Nu de clubul ["eretic"] adventist era vorba, ci de clubul [...] ortodox al contestatarilor mei.
Citat:
Acum, ca v-ati depasit emotia si ati trecut peste protocol
|
Care emoție, care protocol? Eu nici n-am întrerupt comunicarea, nici nu "
m-am supărat pe sat și trei zile n-am mâncat".
Citat:
|
Postarea era adresată dlui Illuminatul, să vă răspundă dânsul
Citat:
Inteleg ca va este dificil sa cititi materiale cu peste 3000 de caractere, dupa cum v-ati confesat nu demult, si nici nu e de mirare, de vreme ce si Biblia o cititi tot monofazic si pe gaura cheii, iar de interpretat o interpretati cu simt exegetic de strungar incapabil sa faca conexiuni intre parte si intreg, intre sensul unui verset luat singur si esenta intregii Scripturi luata holistic.
|
Mulțumesc pentru cuvintele laudative, dar nu era cazul să vă deranjați...
Citat:
N-aveti nimic de comentat, nici de bine, nici de rau? N-aveti de facut nici o dezmintire in apararea doctrinei dvs., va lasati asa calcata in picioare scumpa dvs. doctrina adventista? Nu sariti in apararea ei? Vai, da cum asa?
|
Păi astăzi vreau să simulez și umilința, pentru a avea dumneavoastră o satisfacție în plus.
Citat:
Nici macar la acest ultim paragraf al postarii nu aveti nimic de dezmintit?
„ Postarea aceasta e despre erezia adventista in general. Faptul ca
l-am mentionat in particular pe domnul 100-1, nu inseamna ca astept raspuns de la el, decat daca cumva doreste sa spuna ca Hristosul in care crede el e unul si acelasi cu Hristosul-din-Treimea-Cea-Nedespartita-si-Niciodata-Inconstient-Nici-Macar-Cand-Trupul-i-a-Fost-in-Mormant.”
|
Nici. Poate mâine, cine știe?
Citat:
Acuma, serios, daca v-ati pastra invatatura adventista doar pt. dvs. si ne-ati scuti de propaganda si confuziile dvs., zau daca vi s-ar acorda atata atentie. Sunteti liber sa credeti ce vreti, chiar si ca Ipostasul divino-uman al Treimii a fost inconstient, dar va rugam frumos sa nu va mai pronuntati impotriva invataturii ortodoxe, chiar pe un forum ortodox, pentru ca pur si simplu nu pricepeti nimic din ea.
|
Eu mă gândeam că dumneavoastră nu pricepeți învățătura adventistă și poate n-ar strica s-o fac cunoscută pe (ca să vezi domnule, mare descoperire!) tocmai subforumul "
Secte și culte". În condițiile în care sunt și întrebat și se mai fac și afirmații neadevărate despre ea.