Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.06.2012, 11:43:26
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
multumesc, n-as vrea sa fac parte din clubul eretic adventist sau oricare altul, pentru absolut nimic in lume.
Nu de clubul ["eretic"] adventist era vorba, ci de clubul [...] ortodox al contestatarilor mei.

Citat:
Acum, ca v-ati depasit emotia si ati trecut peste protocol
Care emoție, care protocol? Eu nici n-am întrerupt comunicarea, nici nu "m-am supărat pe sat și trei zile n-am mâncat".

Citat:
, puteti trece la continutul acestui mesaj, ca sa ma refer doar la una din multele postari la care nu vreti sa raspundeti?
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=175
Postarea era adresată dlui Illuminatul, să vă răspundă dânsul

Citat:
Inteleg ca va este dificil sa cititi materiale cu peste 3000 de caractere, dupa cum v-ati confesat nu demult, si nici nu e de mirare, de vreme ce si Biblia o cititi tot monofazic si pe gaura cheii, iar de interpretat o interpretati cu simt exegetic de strungar incapabil sa faca conexiuni intre parte si intreg, intre sensul unui verset luat singur si esenta intregii Scripturi luata holistic.
Mulțumesc pentru cuvintele laudative, dar nu era cazul să vă deranjați...

Citat:
N-aveti nimic de comentat, nici de bine, nici de rau? N-aveti de facut nici o dezmintire in apararea doctrinei dvs., va lasati asa calcata in picioare scumpa dvs. doctrina adventista? Nu sariti in apararea ei? Vai, da cum asa?
Păi astăzi vreau să simulez și umilința, pentru a avea dumneavoastră o satisfacție în plus.

Citat:
Nici macar la acest ultim paragraf al postarii nu aveti nimic de dezmintit?

„ Postarea aceasta e despre erezia adventista in general. Faptul ca
l-am mentionat in particular pe domnul 100-1, nu inseamna ca astept raspuns de la el, decat daca cumva doreste sa spuna ca Hristosul in care crede el e unul si acelasi cu Hristosul-din-Treimea-Cea-Nedespartita-si-Niciodata-Inconstient-Nici-Macar-Cand-Trupul-i-a-Fost-in-Mormant.”
Nici. Poate mâine, cine știe?

Citat:
Acuma, serios, daca v-ati pastra invatatura adventista doar pt. dvs. si ne-ati scuti de propaganda si confuziile dvs., zau daca vi s-ar acorda atata atentie. Sunteti liber sa credeti ce vreti, chiar si ca Ipostasul divino-uman al Treimii a fost inconstient, dar va rugam frumos sa nu va mai pronuntati impotriva invataturii ortodoxe, chiar pe un forum ortodox, pentru ca pur si simplu nu pricepeti nimic din ea.
Eu mă gândeam că dumneavoastră nu pricepeți învățătura adventistă și poate n-ar strica s-o fac cunoscută pe (ca să vezi domnule, mare descoperire!) tocmai subforumul "Secte și culte". În condițiile în care sunt și întrebat și se mai fac și afirmații neadevărate despre ea.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc C-tin Generalitati 27 11.10.2017 16:07:48
Despre suflet, duh si starea omului in moarte tricesimusquintus Secte si culte 1674 06.02.2012 09:56:04
Despre suflet allisa Intrebari utilizatori 14 20.02.2011 09:58:29
Intrebare despre suflet Adelinaa Generalitati 3 11.06.2009 11:52:43
Despre suflet silverstar Generalitati 64 09.01.2007 18:43:52