![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mesajul meu de adio Gheronda Iosif din link, pe al carui chip mort a aparut un zambet la 45 de minute dupa ce a murit, adevereste inca o data cuvintele lui Hristos: „cel ce mananca Trupul Meu, ramane intru Mine si Eu raman intru el”. Hristos S-a salasluit in sufletul lui si nu are nici un motiv sa-l mai paraseasca, prin urmare sufletul parintelui e incorporat in Hristos Cel vesnic viu si nu are cum sa fie altfel decat viu, asteptand ca la Parusie si trupul sa fie inviat. In plus, e una din multele minuni ortodoxe si dovezi incontestabile ca de 2000 de ani, cuvintele lui Hristos se implinesc inca de aici si acum: „cel ce crede in Mine, chiar de va muri, viu va fi si oricine traieste si crede in Mine nu va muri in veac. Crezi tu aceasta?” (Ioan 11, 25-26) Iar orbirea adventistilor adevereste alte cuvinte din Biblie (Isaia 6, 9-10): „ Cu auzul veți auzi și nu veți înțelege și, uitându-vă, vă veți uita, dar nu veți vedea.Că s-a învârtoșat inima poporului acestuia și cu urechile sale greu a auzit și ochii săi i-a închis, ca nu cumva să vadă cu ochii și cu urechile să audă și cu inima să înțeleagă și să se întoarcă la Mine și să-l vindec". S-a adeverit inca o data ca pusi in fata unei dovezi incontestabile si avand din oficiu doua variante: fie o accepta, recunoscand macar in sinea lor ca e posibil sa se fi inselat pt. a incepe sa caute mai la adanc, fie lupta impotriva ei, adventistii aleg intotdeauna varianta a doua. Si uite asa se implinesc cuvintele lui Isaia: „ s-a invartosat inima lor si ochii i-au inchis, ca nu cumva sa vada….” Last edited by delia31; 06.06.2012 at 21:04:06. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc | C-tin | Generalitati | 27 | 11.10.2017 16:07:48 |
Despre suflet, duh si starea omului in moarte | tricesimusquintus | Secte si culte | 1674 | 06.02.2012 09:56:04 |
Despre suflet | allisa | Intrebari utilizatori | 14 | 20.02.2011 09:58:29 |
Intrebare despre suflet | Adelinaa | Generalitati | 3 | 11.06.2009 11:52:43 |
Despre suflet | silverstar | Generalitati | 64 | 09.01.2007 18:43:52 |
|