Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.06.2012, 20:58:27
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit Adio si din partea mea

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Eu ma conformez :) Adio "secte si culte", de data asta pe bune!

Mesajul meu de adio

Gheronda Iosif din link, pe al carui chip mort a aparut un zambet la 45 de minute dupa ce a murit, adevereste inca o data cuvintele lui Hristos: „cel ce mananca Trupul Meu, ramane intru Mine si Eu raman intru el”.

Hristos S-a salasluit in sufletul lui si nu are nici un motiv sa-l mai paraseasca, prin urmare sufletul parintelui e incorporat in Hristos Cel vesnic viu si nu are cum sa fie altfel decat viu, asteptand ca la Parusie si trupul sa fie inviat.

In plus, e una din multele minuni ortodoxe si dovezi incontestabile ca de 2000 de ani, cuvintele lui Hristos se implinesc inca de aici si acum: „cel ce crede in Mine, chiar de va muri, viu va fi si oricine traieste si crede in Mine nu va muri in veac. Crezi tu aceasta?” (Ioan 11, 25-26)

Iar orbirea adventistilor adevereste alte cuvinte din Biblie (Isaia 6, 9-10):
„ Cu auzul veți auzi și nu veți înțelege și, uitându-vă, vă veți uita, dar nu veți vedea.Că s-a învârtoșat inima poporului acestuia și cu urechile sale greu a auzit și ochii săi i-a închis, ca nu cumva să vadă cu ochii și cu urechile să audă și cu inima să înțeleagă și să se întoarcă la Mine și să-l vindec".

S-a adeverit inca o data ca pusi in fata unei dovezi incontestabile si avand din oficiu doua variante: fie o accepta, recunoscand macar in sinea lor ca e posibil sa se fi inselat pt. a incepe sa caute mai la adanc, fie lupta impotriva ei, adventistii aleg intotdeauna varianta a doua.

Si uite asa se implinesc cuvintele lui Isaia: „ s-a invartosat inima lor si ochii
i-au inchis, ca nu cumva sa vada….”

Last edited by delia31; 06.06.2012 at 21:04:06.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc C-tin Generalitati 27 11.10.2017 16:07:48
Despre suflet, duh si starea omului in moarte tricesimusquintus Secte si culte 1674 06.02.2012 09:56:04
Despre suflet allisa Intrebari utilizatori 14 20.02.2011 09:58:29
Intrebare despre suflet Adelinaa Generalitati 3 11.06.2009 11:52:43
Despre suflet silverstar Generalitati 64 09.01.2007 18:43:52