Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Eu nu sunt de parere ca ma pot imbraca oricum sau sta in orice pozitie doar pt ca oamenii ar trebui sa fie niste Sfinti si sa nu-i intereze postura mea sau hainele mele desucheate atunci cand se roaga.Asta este ca si cum as iesi sa conduc masina pe autostrada cu picioarele,punandu-mi credinta ca ma vor ocoli ceilalti.
Cred ca aceasta atitudine vine dintr-un egoism feroce care te indeamna sa faci absolut orice pentru binele ,comfortul si placerea personala neluand in calcul reactile sau ispitele pe care le poti starni in sufletul cuiva.
Pe scurt:"este problema lor,si nu a mea!"
Imi pare culmea ironiei sa starnesti pe cineva,iar apoi sa-i spui ca este problema lui ca nu se poate stapani!
Multa vreme,am avut o ispita in biserica care nu-mi dadea pace si ma indeparta foarte suparator de la Sf.Liturgie:copiii plangareti!
Cat am mai suferit de aceasta iritare,pana cand cumva misterios,s-a rezolvat de la sine dupa postul Pastilor!
|
Discutabil. Uitati o paralela cu sportul. In anumite tari occidentale, unde la scoala este obligatoriu sportul in general, iar in cadrul sportului este obligatoriu innotul, sunt tot mai dese problemele cu musulmanii care nu isi lasa fetele sa mearga la innot din cauza ca este mixt, si in general au probleme cu anumite activitati sportive mixte unde tinuta nu mai poate fi o rochie larga si lunga pana in pamant. Nu stiu daca participa si femeile lor la JO, dar cert este ca echipamentele sportive la innot, gimnastica, patinaj si altele sunt mult mai sumare decat imbracamintea din biserica si totusi ochiul cu care sunt privite nu este la fel de patimas. Dar uite ca la musulmani da, exact la cei care isi acopera mai abitir femeile...