Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2012, 15:35:14
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

din multele discutii cu ei, am inteles un lucru important. Ca datorita curatiei varstei altfel pricep si inteleg anumite lucruri. Spre exemplu, moartea si intalnirea cu Hristos.

Discutii de genul:Abia astept sa mor, ca sa ma intalnesc cu Domnul am avut destule. Le-am explicat ca nu e chiar asa de simplu, e nevoie sa indeplinesti anumite conditii ca sa ajungi in rai. Si mai ales, exista o anumita vreme cand murim, pana atunci fiind datori sa ne castigam raiul.
Ce m-a impresionat era licarirea din ochii lor cand vorbeau de Hristos, de intalnirea cu Domnul. Rar am vazut in ochii cuiva acea scanteie, emotie de a fi mereu impreuna cu Hristos.
Ceea ce vreau sa subliniez e ca daca am avea curatia copiilor, asa mult s-ar simplifica lucrurile ptr noi. Am accepta prin credinta si cu bucurie anumite realitati care acum ni se par de netrecut.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Închisoarea copiilor Florin-Ionut Generalitati 6 10.01.2013 12:50:29
Pedepsirea Copiilor OanceaHoratiu Generalitati 15 25.08.2012 01:46:45
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) mirela1990 Umanitare 0 11.12.2010 23:27:05
Deruta in credinta si intrebarile - care este cauza? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 17 06.01.2010 19:32:40