Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2012, 23:54:47
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Asta e interpretarea ta preferențială. "Atât, deocamdată" este concluzia propoziției anterioare (Palavre la mâna a cincea condimentate cu surescitare psihică, plus mirări retorice basculate din văzduhul părerii de sine și al autosuficienței). Stilul ăsta de lectură autoproiectivă, prin care nu cauți să înțelegi ce spune un autor ci mai degrabă îl învârți să-ții spună ce-ți convine ție, ar trebui să te îngrijoreze în primul rând pe tine, apoi și pe cei care iau de bune opiniile tale.

Recitește-ți postările și (poate) îți dai seama cine se crede "ales", cine amestecă ortodoxia cu imaginarul "matrix" ș.a.m.d

Mulțumesc asemenea!
de abia din primavara am aflat de "imaginarul matrix"!! ...s.a.m.d.... si tocmai din precautia de-a nu amesteca ortodoxia, m-am dus la parintele meu duhovnic si-am intrebat! si asta a fost si motivul pentru care multi preoti nu vor sa vorbeasca public: interpretarea preferentiala! mi-ar place mie sa "invart" pe cineva sa ia de "bune" opiniile mele, dar ma supra-apreciezi in "vazduhul parerii de sine si-al autosuficientei" cu care atat de elegant ma
impodobesti! eu chiar n-am motive sa bat din picior sa mi se dea "dreptatea"! dupa cum am am spus si pe topicul cu buletinele cu cip: as fi prima care sa rasuflu usurata ca aiureala cu cipu' e o gluma! deja m-am obisnuit sa platesc cu cardul, dar nu m-as fi asteptat sa ajung ziua sa ma vad in situatia de-a "alege" intre cip si credinta mea in Hristos! si pe mine una, aspectul asta ma ingrijoreaza!

asta era tot! numai bine!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre sfarsitul lumii biturica25 Generalitati 135 19.12.2013 00:22:25
Sfarsitul lumii ironizat! UNNOOM Generalitati 11 20.12.2012 17:45:26
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57
Vine sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 71 10.04.2009 22:04:53