Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2013, 10:55:02
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul

Exegetii inca nu au cazut de acord daca era aceeasi cu Maria Magdalena, ori e vorba de alta femeie. In ultimul caz, nu face parte dintre mironosite.

Iertare si indurare. In putinele carti pe care le-am citit, nu scrie ca sfintele mironosite erau curve. Ce sa facem, daca adevar de credinta al ortodoxiei ne-a ocolit pana acum si primul loc unde l-am aflat e acest forum ?

Asa este ! Sa ne ierte sfintele femei de orice cuvant rau l-am aduce impotriva lor si sa nu ne rasplateasca acuzatiile noastre, la randul lor acuzandu-ne la Scaunul Domnesc !
Eu sunt linistit atat in privinta acuzarii la Scaun, cat si in privinta birocratiei exegetilor.
Ceea ce ma nelinisteste este ca ati reusit, si de data asta, sa eludati esentialul mesajului si anume ca termenul de mironosite femei nu se scrie cu litera mare, deci nu este un nume propriu unui grup, adica excluzand orice alta femeie de pe fata pamantului, care nu a fost la mormant. Cuvantul mironosite se referea la faptul ca aveau mir asupra lor. Abia spre vremurile noastre, din cauza ignorantei, a capatat o cu totul alta conotatie, care nu mai are nici o legatura cu adevarul. Cum de altfel, doar putine lucruri pe care le-au convenit exegetii, mai au astazi vreo legatura cu Hristos si cu mesajul Sau.

Last edited by leonte; 21.01.2013 at 11:00:04.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poate deveni abstinenta o problema? teodoraianys Generalitati 110 21.09.2013 20:09:21
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 13:18:21
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? Mihai36 Generalitati 14 28.07.2011 19:42:24
Educație sexuală în școli iar Iustin32 Generalitati 21 28.09.2009 21:30:02