Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.02.2013, 00:02:03
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Cătălin, am comentat un mesaj de al tău, cel căruia i-am dat un simplu Quote, nu am stat să-ți citesc toate mesajele tale de pe topic...așa cum tot faci tu trimiteri și trăiești din amintiri. Raporteză-te la un simplu răspuns la un anumit mesaj. M-am așteptat să nu înțelegi. Pr Teofil nu a fost de acord cu caterisirea IPS Corneanu, deci s-a impotrivit caterisirii lui. Acum poate vei înțelege tot mesajul meu, deși mă îndoiesc...

ps: mesajul căruia mi-ai făcut trimitere l-am citit, căci de asta ți-am scris. Ai falsa impresie că o ții pe linia cea bună...dar ce plasă putea lua BOR și ce se urmărea puțini probabil știu.
Ovidiu, de multe ori mesajele tale sunt agresive si chiar arogante, continutul mesajului vine astfel pe locul doi, de aceea nu e tocmai o placere dialogul cu tine. Parerea mea e ca tu nu ai inteles mesajul meu, s-a aplicat tot ce trebuia aplicat, daca IPS Corneanu nu spunea ca regreta ce a facut nu era alta solutie. Altfel nu era nicio pedeapsa. Si in cazul sinoadelor, cei ce se lepadau de erezie nu mai erau condamnati.
Reply With Quote