Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.03.2013, 14:24:08
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
De ce e greu? Îți vinzi apartamentul de la oraș și îți iei o casă la țară cu curte, dar casă nu căsuță. Acum la țară ești ca la oraș, se bagă canalizare, se asfaltează, curent și gaz la fel. Eu vorbesc de regiunea unde locuiesc eu, prin alte locuri nu știu cum e, probabil că o fi și invers. Poți trăi la țară mai bine ca la oraș. Totul e mai ieftin, confortul minim ți-l poți aigura, aerul, liniștea și multe alte avantaje...

ps: asta în cazul în care deții un apartament...oricum să achiziționezi o casă la țară e mult mai ușor
De unde iau un apartament tinerii absolventi care deja au facut fata cu greu anilor de studii si intretinere?
Generatiile tinere pleaca din tara si nu cele vechi care au deja un apartament cumparat pe cateva mii de lei pe vremea lui Ceasca.

Am bunica+unchi la tara si sunt intretinuti de mama lunar,iar cand mamei i se termina fondurile ma suna"sa mai trimit ceva".
Ei locuiesc intr-o statiune viticola,legumele nu prea se fac acolo;se fac struguri,ei incearca sa vanda vin dar nu il vrea nimeni.
Mama a mai facut reclama la vin prin Bucuresti,dar oamenii vor sa le aduci vinul la nas nu sa dea bani pe benzina sa-l ia de acolo. Logic!
Ca o paranteza,benzina si masinile sunt inca inaccesibile in Romania si oamenii de rand tot nu se pot apropia de ele.
A ajuns mama pana acolo incat a adus unor clienti vinul carat cu trenul!
Si asta este numai un exemplu.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote