Sa revenim on-topic, va rog.
Comunismul, acesta e raspunsul meu, mai general. Mai nuantat, si, de fapt, acesta e raspunsul meu mai exact: comunitarism. O sa imi ziceti ca nu e acelasi lucuru. Nu, nu e. Dar, intre capitalismul de azi, care se furiseaza insidios si malefic spre o dictura global de monstruoasa, iar pe plai autohton, satanic de corupta si destructiva, si ce am trait sau perceput multi dintre noi ca fiind orinduire de stinga, pe sistem "bolsevic"/monopartit, aka comunsimul "clasic", prefer comunismul. Chiar unul a la Brejnev, Ceausescu, sau mai ales cum este ACUM in Coreea de Nord. Nu o sa ma obosesc sa va mai expun si motivele. Putin imi pasa de reactiile fatarnic-ironico-dezamagite ale unor colegi de forum sau ale unor oameni din afara forumului, din lumea reala. Nu ma intereseaza ca unii care o duc mult prea bine, si sunt dezamagitor de subiectivi, de incapabili de "auditur et altera pars" vor sari in sus. Ca barbat, imi asum pina la capat ce cred, spun, scriu si fac.
P. S. Stati linistiti, daca, vorba Cuiva, "nu stiti sa cititi semnele vremurilor", nu ne vom prinde la timp, comunismul se va intoarce, fiti siguri. Insa...intr-o forma pe care, poate, nici macar raposatul Kim Il-sung nu si-ar fi dorit-o. Cu siguranta, nici eu...sau oricare alt om rational.
Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 24.06.2013 at 22:21:38.
|