![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, presupun ca nu e deja. Rasfatul, daca asta e cauza starii ei, poate duce la nerecunostinta, lipsa de responsabilitate si neputinta de a te descurca singur (fara ajutorul expres al oamenilor apropiati adica, nu fara Dumnezeu, a nu se intelege altfel), dar nu vad de ce ar duce la mandrie. Poate duce la deznadejde cand esti pus in situatia de a nu reusi nimic (salt prea mare nimic -> tot) si asta mi se pare periculos, dar la mandrie chiar nu vad de ce. Poate doar la ingamfare de tipul "uite cate am eu fara sa muncesc" sau "toate mi se cuvin", dar chiar nu vad cum ar fi cazul aici. Explica mai clar, ca nu inteleg, sincer. Nu vad (nu glumesc aici.). Pe scurt: vad unde bati, dar nu se confirma, pentru ca ea incearca sa se simta utila si inteleg ca ar vrea sa ajute, dar nu stie cum: faptul ca pana acum nu au lasat-o inteleg ca o duce la un gen de blocaj cand trebuie sa faca ceva cu ei acolo. Adica, n-ar trebui sa nu se mai ofere daca ar fi mandrie? Cu fratele si menajul cred ca e ca-n topicul cu milostenia: daca respectivul face din cersit meserie, ii mai dau? Cred ca am facut-o caz teoretic deja, asa ca daca vrei sa despicam firul in 14 trimite-mi un PM. Nu de alta, dar la cat am scris eu, s-a dat mai devreme o replica mai buna dacat toate sfaturle si presupunerile mele incalcite si gandite in toate directiile, asa ca trebuie sa recunosc ca sunt altii mai in masura decat mine sa vorbeasca si sa nu parazitez inutil topic-ul. Sau, in orice caz, sa ma mai gandesc o data daca ce scriu ajuta. Last edited by -Irina-; 10.08.2013 at 14:27:12. |
|