![]() |
![]() |
|
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Nu, nu li se dau drumul pe strazi. Dar nici nu sunt omorati cu cruzime. Suntem totusi in sec. 21. Sau aplicam metoda lui Ceausescu. Punem otrava prin parcuri. Citat:
Citat:
Am spus ca variaza termenul, nu peste tot este 15 zile. La Japonezi termenul este de 3 zile. Prin vest, variaza de la tara la tara si de la adapost la adapost. Apoi, daca sunt pui, sunt tinuti mai mult in viata decat cei batrani. In unele tari ai termen de cateva luni, in altele un an. Si in vest deobicei adoptia de caini necesita ceva timp. Trebuie sa completezi formulare, sa vezi daca te potrivesti cu cainele, sa platesti taxele etc. Nu stiu daca in 15 zile e timp. Citat:
Legat de voluntari. In SUA sunt mai multe organizatii. Este SPCA-ul care patruleaza si se ocupa de sterilizare, luatul animalelor abandonate pe strazi/terenuri/case, confiscarea animalelor neingrijite etc. La ei se eutanasiazea cainele/pisica daca dupa o perioada nu sunt adoptati. Apoi mai sunt adaposturi create de alti voluntari, care tin cainii acolo pana mor. Insa organizatia oficiala este SPCA. Oricum, se fac multe reclame ptr. adoptii. Citat:
Cand am zis protectia animalelor m-am referit la asociatii gen SPCA. De exemplu: un om si-a cumparat un cal si in loc sa aiba grija de el, il tine flamand, bolnav, poate il mai si bate. Sunt anuntati cei de la SPCA si vin si iau calul, il ingrijesc, iar apoi cauta stapan. In sensul acesta este protectia animalelor in vest. A, si ii amendeaza pe cei care abandoneaza animelele. Mi se pare si normal, nu? Din moment ce ti-ai luat angajamentul sa ti un animal, atunci ai obligatia sa te ingrijesti de el. Citat:
Citat:
Treaba cu sterilizarea cainilor e de cand era Base primar. Daca atunci ar fi fost toti cainii sterilizati, caci nu erau asa multi ca si acum, pana in prezent ar fi disparut de pe strazi. A, si i-as obliga si pe cei de la tara sa isi sterilizeze cainii. Citat:
Citat:
Last edited by Parascheva16; 03.09.2013 at 05:54:37. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|