Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Nu ma intereseaza ce a spus White si ce spun adeptii ei in continuare, eu vreau sa imi explice versetele alea postate de mine si sensul Noului Testament=Legii Noi pe care iudeii nu au primit-o si tin Sabatul!!! Sabatul este practic un punct comun al advetistilor cu iudeii, ce tine de Legea Veche!
Femeia asta nu a putut intelege Biblia, nu a citit-o toata dupa cate se vede dar s-a trezit sa inventeze doctrine...asta e marele meu semn de intrebare dar ma intreb de ce nu se trezesc din hipnoza asta!
Ei nu vor sa citeasca versetele astea pur si simplu, ii ard...ii deranjeaza si nu le iau in considerare desi sunt in Biblie, in Noul Testament lasat de Mantuitorul, iar eu vreau sa vad ce inteleg ei citindu-le...si nu ce stiu de la White!
|
Ai o problema de intelegere din cauza ca nu stii istorie. In antichitate o zi incepea atunci cand se intuneca. De exemplu, iarna, ziua de Sambata incepea la ora 16 30 (vineri) si se termina in ziua de sambata la 16 30. De Sambata de la 16 30 incepea duminica. Trebuie sa citesti in Istorie ca sa vezi lucrurile astea. Deci Pavel a vorbit Sambata si a prelungit vorbirea pana la miezul noptii ( Sambata spre duminica), pentru ca avea de gand sa plece duminica dimineata dupa ce se trezea.
Notiunile acestea au fost pierdute in momentul schimbarii calendarelor ( schimbate de catre biserica catolica) si reperul nu a mai fost ora de intunecare ci 12 00, dar asta s-a intamplat dupa anul 300 dupa Hristos.
Sper ca acum este mai clar pentru tine.
O seara linistita iti doresc!