![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De multe ori, noi barbatii suntem acuzati de lucruri la care poate nici nu ne-am gandit. Voi, femeile, faceti fel si fel de conexiuni si, cu energia unui singur creier de femeie inteligenta, probabil se poate genera un curent electric ce ar tine Pentagonul, o saptamana! Daca barbatul se gandeste ca aude un zgomot suspect la motor, in timp ce sotia il intreaba ceva, iar el nu-i raspunde, variantele de raspuns, in acel moment pentru sotie, sunt de cateva zeci de mii! Dar el nu-i raspunde fiindca nici n-a auzit intrebarea!... Ea, in acele momente, nu era mai pacatoasa decat eram eu. Poate modul cum "m-a sechestrat" chiar din prima clipa, m-a uluit, dar nu ma jenam sa iesim impreuna. Nu ne cunoscusem deloc. Sora mea imi vorbea aproape zilnic despre "domnisoara inginer sef sectie", si m-a facut curios. Iar daca am intrebat cum arata, mi-a raspuns ironic cum ca "ma intind prea sus!" Probabil fiindca ea locuia la etajul IV, iar eu... la parter... Regret multe lucruri din acea perioada, desi pe-atunci mi se parea firesc sa-mi traiesc viata. Imi pare rau ca am facut-o sa sufere... Dar... eu insumi, eram in cadere libera, si daca nu as fi cerut ajutor "de sus", habar n-am in ce fundatura intram!... Sau... poate dimpotriva... Acum eram... celebru si bogat!...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 20.01.2014 at 22:48:17. |
|