![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca atare m-ai mutit ! Probabil ca am exagerat eu vis-a-vis de comunicarea sau comuniunea dintre noi. Asta este! Bine ca nu exista lucru care nu poate fi indreptat, reconsiderat! 'Oi vedea ce am de facut ! Sa auzim numai de bine frate! Sa ai pace, sa nu cunosti niciodata pacatul sau virtutea aratarii sau dupa caz a invatarii aproapelui, sa folosesti telepatia duhovniceasca ca este mult ajutatoare, si cind 'oi da o baza de referinta, un cuvint sau o parere din vreun sfint parinte , nici sa nu iti treaca prin minte ca ai fi vreun smerit sau bun cunoscator. Iar ca si cununa a dorintei tale simple sau energice de a activa pe forum sa nu fie dorinta de a invata/arata altora ci doar vorbitul la luna, adica asa, in van, fara nici o tinta, fara nici o dorinta fara ... Este destul ! Mi-am dat seama ce ai inteles din postarea mea ! Iarta-ma ! Sa ai pace si spor duhovnicesc binecuvintat!
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 20.02.2014 at 13:51:26. |
|