Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r
Poate s-ar potrivi mai bine postarea ta aici. Daca insa nu vorbesti despre vise, afla ca "toate dovezile si descoperirile din stiinta" nu sunt alea selectate si compilate de Ioan Vladuca in cartile sale.
|
Exact acela e topicul pentru aceasta teorie falsa, care nu are nimic in comun cu stiinta. Eu am mai discutat cu tine, am dat si argumentele. Tu sau ceilalti evolutionisti spuneti doar povesti fantastice, pigmentate, din cand in cand cu afirmatia ca exista numeroase dovezi, coplesitoare, in favoarea evolutionismului. Pentru ca asa spun oamenii de stiinta si voi nu aveti cap sa ganditi, trebuie sa-i credeti pe cuvant. Daca erai credincios stiai ca Domnul l-a inzestrat pe om si cu inteligenta, sa poata rationa singur, fara ajutorul altora.
Acum 150-200 de ani stiinta avea mai putine date, intre timp s-a dezvoltat. probabil cei din acea perioada au vazut micile variatii genice ale indivizilor sau chiar incrucisarea raselor si au crezut ca asa se intampla si in cazul speciilor.
Dar ce spune stiinta de azi? Stiinta de azi spune ca teoria evolutionista este imposibila, cel putin la nivelul datelor pe care le avem azi. Stiinta de azi, genetica, spune ca e imposibila transformarea unei specii in alta, la animale. Doar mutatiile genice sunt benefice sau neutre, mutatiile cromozomiale sau genomice duc la boala sau moarte. E o teorie negata chiar de stiinta.