Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Ce să-Èi spună?
Pomul se vede după roade. Sibiul e un alt oraÈ de când Iohannis este primar. Din anul 2000 este primar al municipiului Sibiu. A fost reales în 2004, 2008 Èi 2012. Cu siguranÈă ar fi reales ca primar la următoarele alegeri. Una e să fii primar Èi alta e să fii preÈedinte. Asta nu înseamnă că va fi cel mai bun sau cel mai rău preÈedinte. Urmează să vedem, dacă va fi ales.
|
Din pacate nu am avut inca onoarea si placerea sa vizitez acest frumos oras, decat candva de mult in copilarie, de unde mi-a ramas cea mai pregnanta amintire tigrul de la gradina zoologica din Dumbrava :) ( si alte cateva oratanii, niste maimute care mancau ciunga si un crocodil care nu se misca niciodata). Si o linie foarte ingusta de tramvai care ajungea la motelul din Dumbrava.
Ma intreb daca intr-adevar a ramas ultima si cea mai puternica reduta a ortodoxiei din Ardeal, cum a preconizat par. Boca...despre conducatorul bisericii ortodoxe locale, IPS mitropolitul Ardealului, nu am auzit inca nimic de rau ( l-am vaut o singura data la tv, cand cica investiga curtea de conturi ceva, spunand ca nu e admisibil sa se puna sechestru pe cutia milei, pentru ca asta reprezinta un dar) cum s-a auzit despre altii, din pacate ( intr-un alt colt de tara foarte exotic, este un primar foarte iubit de cetatenii lui, si ma mir ca nu a candidat si dansul, mai ales ca e psd-ist, ar fi avut mare succes - care organizeaza carnaval in saptamana patimilor, iar la o alta paranghelie vine imbracat in maharajah si spune la tv ca sceptrul l-a imprumutat de la IPS episcopul local....).
Deci cred ca aveti dreptate, dl Ovidiu, si acela este un primar bun si gospodar la el acolo, dar de o moralitate cam indoielnica...( pare-mi-se a fost si arestat odata)