Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.11.2014, 11:10:04
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Ce să-ți spună?
Pomul se vede după roade. Sibiul e un alt oraș de când Iohannis este primar. Din anul 2000 este primar al municipiului Sibiu. A fost reales în 2004, 2008 și 2012. Cu siguranță ar fi reales ca primar la următoarele alegeri. Una e să fii primar și alta e să fii președinte. Asta nu înseamnă că va fi cel mai bun sau cel mai rău președinte. Urmează să vedem, dacă va fi ales.
Din pacate nu am avut inca onoarea si placerea sa vizitez acest frumos oras, decat candva de mult in copilarie, de unde mi-a ramas cea mai pregnanta amintire tigrul de la gradina zoologica din Dumbrava :) ( si alte cateva oratanii, niste maimute care mancau ciunga si un crocodil care nu se misca niciodata). Si o linie foarte ingusta de tramvai care ajungea la motelul din Dumbrava.

Ma intreb daca intr-adevar a ramas ultima si cea mai puternica reduta a ortodoxiei din Ardeal, cum a preconizat par. Boca...despre conducatorul bisericii ortodoxe locale, IPS mitropolitul Ardealului, nu am auzit inca nimic de rau ( l-am vaut o singura data la tv, cand cica investiga curtea de conturi ceva, spunand ca nu e admisibil sa se puna sechestru pe cutia milei, pentru ca asta reprezinta un dar) cum s-a auzit despre altii, din pacate ( intr-un alt colt de tara foarte exotic, este un primar foarte iubit de cetatenii lui, si ma mir ca nu a candidat si dansul, mai ales ca e psd-ist, ar fi avut mare succes - care organizeaza carnaval in saptamana patimilor, iar la o alta paranghelie vine imbracat in maharajah si spune la tv ca sceptrul l-a imprumutat de la IPS episcopul local....).
Deci cred ca aveti dreptate, dl Ovidiu, si acela este un primar bun si gospodar la el acolo, dar de o moralitate cam indoielnica...( pare-mi-se a fost si arestat odata)