Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.01.2015, 09:29:40
Monnis Monnis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.06.2012
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Multumesc! Deocamdata suntem bine, mai avem insa de facut niste analize ( pe care nu tineam neaparat sa le fac, dar cica sunt obligatorii...asta e). Nu ca as fi impotriva analizelor in general, dar unele dintre acestea care se fac in sarcina pot conduce la concluzii destul de radicale...ceea ce e destul de stresant. De ex este un test in urma caruia se stabileste ca ai n% risc sa aiba sindr. Down...dc riscul e considerat mare, te pune sa faci amniocenteza...alti bani, alta distractie...si testele astea se fac dupa 12 saptamani abia...
Nu vă mai îngrijorați, o să fie bine! Off topic:În România există acum tendința de a transforma perioada de sarcină într-o mare problemă medicală, bineînțeles, pe banii pacientei. Am trecut prin asta. Când am rămas însărcinată a doua oară, m-am dus, radioasă și emoționată, la un cabinet privat, să-mi confirme sarcina. Medicul mi-a confirmat că sunt însărcinată și apoi, fără alte dezbateri, m-a întrebat când să mă programeze pentru întrerupere. Am întrebat dacă a constatat vreo problemă, ceva și mi-a răspuns senin: *Nu, nu e nici o problemă, dar aveți deja un copil.* În următoarea lună, alți doi medici mi-au recomandat cu seninătate să întrerup sarcina, pt motive absolut neîntemeiate, cum aveam să aflu ulterior, bineînțeles, tot de la medici.... Sarcina a decurs absolut normal, copilașul e sănătos, acum are aproape 9 ani și ne împlinește viața cu voioșia sa și cu vitalitatea molipsitoare! slavă lui Dumnezeu pentru toate!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, le veți trece pe toate, cu bine!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Femeile sunt prea proaste pentru BOR sau ce ? cocacoc Generalitati 524 25.01.2011 10:30:59
Rugaciunile femeii insarcinate George.m Rugaciuni 0 19.12.2010 20:28:52
Rugăciunile femeii însărcinate fantana Rugaciuni 1 16.10.2009 17:05:43
postul pentru copii MarinaAlca Generalitati 17 19.08.2009 12:31:55