Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Pamfletari ieftini, mi-e milă de voi de toți pamfletarii, dar vă iubesc, ce să facem... atâta puteți... :)
|
Mai, eu zic ca e mai evident ca tu nu poti prea multe.
Sa gandesti de exemplu.
Sau sa fii sincer.
Raspunsuri am dat deja, i-am aratat lui catalin2 care are aceeasi perspectiva ca tine unde greseste, dar tie cum nu-ti place sa citesti ce scriu altii...ce era sa pricepi?
Citat:
În loc să aveți bun simț, respect, dovadă de curtoazie și educație, voi... Dacă am fi în viața reală, a-ți sări la bătaie probabil, m-ați scuipa, sau cine știe...
|
Nu ma, tot am rade de tine, atata tot. E o forma de
terapie.
Te iei in serios mai mult decat cazul.
Noi nu facem
greseala asta.
Mai destine arcul, ca da semne deja ca se va
rupe.
Citat:
Mai aveți probabil și niște vârste onorabile, ceea ce face mai gravă situația și dimensiunea mai sinistră.
Oh, vai de voi, internetul ăsta ce face cu oamenii...
|
....zise
Predicatorul de Internet.
Citat:
Atâta e în inima voastră...
Dumnezeu să vă ierte.
|
Nu stiu ce este mai usor de iertat,
sa faci misto de unul care se pune in locul lui Dumnezeu impartind sau ridicand mantuirea, sau sa-l ierti pe cel care face asta?
Citat:
Nici nu am stat să citesc ce a-ți scris, sărmanii de voi, în lipsuri... Caut să vă înțeleg. Educație, trăire, mediu, anturaje, mai multe...
|
Pai stim, tu iti citesti doar postarile tale :)
Daca ai citi ce scriu si altii, poate ai creste dar asa..ii dai tot inainte ca
berbecul cu capul de zid.
Citat:
Problema-i că nu numai voi sunteți departe de mântuire, dar trageți și pe alții să-i duceți în depărtarea voastră, în inconștiența voastră.
|
Si ia zii smeritule, tu esti mai aproape sau mai departe decat noi?
Citat:
"Nectarios", cele 9 Sfinte Sinoade Ecumenice, nu au vorbit despre ereziile lui Augustin, pentru că nu se cunoașteau pe atunci toate scrierile lui, în întregime.
Doar scolastica lui, care a fost apreciată, pentru că era ceva ciudat, sistematizările reci și seci ale scoalsticii, pentru Răsăritul viu al empiricului.
Spor la pamflete pe mai departe.
|
Aha, nu stiau, dar acum ca tu stii, poti sa vorbesti in numele lor.
Ce sa zic, smerenie cu lopata.