Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.03.2015, 21:00:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Pamfletari ieftini, mi-e milă de voi de toți pamfletarii, dar vă iubesc, ce să facem... atâta puteți... :)
Mai, eu zic ca e mai evident ca tu nu poti prea multe.
Sa gandesti de exemplu.
Sau sa fii sincer.

Raspunsuri am dat deja, i-am aratat lui catalin2 care are aceeasi perspectiva ca tine unde greseste, dar tie cum nu-ti place sa citesti ce scriu altii...ce era sa pricepi?

Citat:
În loc să aveți bun simț, respect, dovadă de curtoazie și educație, voi... Dacă am fi în viața reală, a-ți sări la bătaie probabil, m-ați scuipa, sau cine știe...
Nu ma, tot am rade de tine, atata tot. E o forma de terapie.
Te iei in serios mai mult decat cazul.
Noi nu facem greseala asta.

Mai destine arcul, ca da semne deja ca se va rupe.

Citat:
Mai aveți probabil și niște vârste onorabile, ceea ce face mai gravă situația și dimensiunea mai sinistră.
Oh, vai de voi, internetul ăsta ce face cu oamenii...
....zise Predicatorul de Internet.

Citat:
Atâta e în inima voastră...
Dumnezeu să vă ierte.
Nu stiu ce este mai usor de iertat, sa faci misto de unul care se pune in locul lui Dumnezeu impartind sau ridicand mantuirea, sau sa-l ierti pe cel care face asta?

Citat:
Nici nu am stat să citesc ce a-ți scris, sărmanii de voi, în lipsuri... Caut să vă înțeleg. Educație, trăire, mediu, anturaje, mai multe...
Pai stim, tu iti citesti doar postarile tale :)
Daca ai citi ce scriu si altii, poate ai creste dar asa..ii dai tot inainte ca berbecul cu capul de zid.

Citat:
Problema-i că nu numai voi sunteți departe de mântuire, dar trageți și pe alții să-i duceți în depărtarea voastră, în inconștiența voastră.
Si ia zii smeritule, tu esti mai aproape sau mai departe decat noi?

Citat:
"Nectarios", cele 9 Sfinte Sinoade Ecumenice, nu au vorbit despre ereziile lui Augustin, pentru că nu se cunoașteau pe atunci toate scrierile lui, în întregime.
Doar scolastica lui, care a fost apreciată, pentru că era ceva ciudat, sistematizările reci și seci ale scoalsticii, pentru Răsăritul viu al empiricului.
Spor la pamflete pe mai departe.
Aha, nu stiau, dar acum ca tu stii, poti sa vorbesti in numele lor.
Ce sa zic, smerenie cu lopata.

Last edited by AlinB; 25.03.2015 at 21:08:42.