19.04.2015, 20:47:09
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 21.07.2012
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Daca era doar ironie nu era aproape nimic. Sau daca era doar Alin. M-am uitat acum, la inceput Alin a spus ca de limitare si IQ scazut. Apoi a inceput o barfa cu MhaiG, spunand ca cei ce afirma aceasta invatatura ortodoxa au defecte de caracter, sunt uraciosi, nemilosi, singuratici, etc. Apoi a spus de sectarism si erezie. Pana aici n-am zis nimic, nici macar nu am fost ironic prea mult. Dar apoi au intrat Dalian si Barsaumas si au inceput o barfa persiflatoare (care e rautate, nu doar ironie). Intotdeauna m-a deranjat cand se forma o gasca, unde fiecare se indemna la rau.
Cum ai observat si tu, pe forumul acesta a fost intotdeauna o atmosfera rautacioasa, care nu exista pe alte forumuri. Iar cei slabi si care nu sustin ceva adevarat incearca sa compenseze prin agresivitate, la inceput, apoi prin aliere si barfa.
|
Eu zic sa renunti indiferent daca ai dreptate sau nu, pacea e mai mare de 4 ori decat dreptatea mai stii nu?