Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Nu uita că viața asta e doar începutul, iar a muri de mic e o garanție a vieții veșnice în preajma Lui Dumnezeu! Mortalitate infantilă crescută? Mai multe suflete în Rai!
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tare sunt curios unde scrie ca niste copii ajung sigur in Rai. Si nu ma refer la copilasi de pana in cinci ani, in mod cert fara pacate, in afara de cel original, desigur, ci de vreo 8-10 ani...ai idee, mai ales baietii de la tzara, la aceasta varsta, cate rautati pot face?
Eu am facut scoala pe vremea Regretatului. era un zbir, prima mea invatatoare, si...am palmuit-o cand aveam 7 ani. Am aflat mult mai tarziu ca motivul pentru care nu ne invata nimic, ci doar urla si ne palmuia era ca nu putea face copii. Frustrari feminine, de. A emigrat mai incolo in usa. A ramas tot corpul didactic din scoala respectiva socat. Just like that. Deci...:)))))
Si daca pica pe randurile tale o mama care si-a pierdut pruncul in vreo cretina de maternitate sau sanatoriu romanesti in care slujitorii lui Esculap sunt interesati de spaga intai, apoi de viata pacientilor, oare ce parere are de teologia "copii morti = copii fericiti"?...