Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.01.2021, 13:47:03
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Nu eu vin cu teorii ce contravin cu scriptura ci voi cei cu teoria pamantului sferic. Deci unde va sunt dovezile? Unde sunt textele scripturii care va confirma teoria? Unde este scris ca Pamantul si Marile este in Cer printre Stele si se invarte ca sfera sau glob in jurul axei sale si a Soarelui? NU ESTE SCRIS! Deci voi care negati Adevarul scripturistic ar trebui sa aduceti DOVEZI serioase si nu filmulete generate pe calculator sau poze editate in photoshop sau filme regizate de Nasa la casa de filme Hollywood. Ok?

Din moment ce stau de vorba cu tine nu evit nimic. Teoria PacMan3D-nD e conform scripturii si e argumentul meu suprem. Cine o citeste isi da seama ca am dreptate. Toata practica si realitatea confirma Scripturile si Teoria MEA sustine Scripturile combatand teoriile erticilor si sectarilor deci privind orice din natura vei gasi o dovada CONCLUDENTA ca stiu ce vorbesc.

Ti-am mai raspuns la cererea asta de dovezi de mii de ori. Voi ereticii, sectantii si oamenii lumesti sunteti datori sa aduceti dovezi ca teoria vostra cu pamantul sferic ce se invarte in jurul soarelui si a axei sale e valabila. Nu eu sunt dator sa aduc dovezi ci cel ce contrazice SCRIPTURA!.. adica tu care susti ca pamantul e sferic si se roteste in jurul soarelui. Nu eu trebuie sa-mi dovedesc nevinovatia ci tu care calci Scripturile! Eu nu-ti cer dovezi caci nu te acuz dar daca tu ma acuzi pe invers ca hotul care striga hotii atunci iata singur te-ai gasit vinovat si trebuie sa-ti dovedesti ca nu esti.

Probabil ca ortodoxia procedeaza asa ca tine. Ca politicienii care in lipsa de argumente trec la calomnii, la denigrari si la atacuri la persoana ca sa distruga demnitatea divino umana a intrlocutorului, ca sa-l compromita. Asa actioneaza infiltratii de la securitate in randurile credinciosilor nicidecum ortodoxia. E buna poanta asta sa invoci tu cum procedeaza ortodoxia.

Nu te acuz de nimic, ortodoxul nu cauta sa judece pe nimeni caci a Domnului este Judecata. Textele iti apartin deci ele te osandesc, sunt faptele tale. Eu daca nu te superi, te iert, caci mi-e drag sa dialoghez cu cineva care are asa o ”patima” frumoasa pentru acest subiect.

Cred ca ti-am raspuns. Dar rept daca nu poti pricepe.
Ti se pare ca te evit? Ti se pare ca evit sa-ti raspund? Nu pricepi ca nu evit discutia din moment ce discut la nesfarsit cu oricine pe acest subiect caci sunt in tema, cunosc Adevarul, nu ma poate intoarce nimeni ca pe prost, ca pe naiv. NU MA MAI FA SECTAR! Sunt crestin, sunt ortodox! Iar minciunile afirmate despre interlocutor nu pot sa tina de argument pe subiect. Eu sunt ortodoxul veritabil care sustine Scripturile nu tu. Tu esti cel ce eviti dovezile, raspunsurile, discutia cerand sa fac afirmatii mincinoase pe care le astepti dumneata caci altfel susti ca evit raspunsul.

Raspunsul e clar: Pamantul nu e sferic, Pamamntul nu e o planeta, Pamantul nu se roteste in jurul Soarelui si nici in jurul axei Sale. Dovediti voi teoria voastra aberanta. Scriptura nu sustine asa ceva caci ai fi gasit scris ceva de genul la Facerea: ”Domnul a zis sa se invarta Pamantul in jurul Soarelui si a pus pe Cer Luminatorul Cel Mare si Luminatorul cel Mic (Soarele si Luna) si globul de pamant cu marile care s-au adunat ca sa se invarta Pamantul in jurul Soarelui si in jurul axei Sale. Si asa a fost si a fost o seara si o dimineata ziua 3-a” NU ESTE SCRIS asa ceva in scripturi. Deci voi care sustineti minciuna ar trebui sa veniti cu probe, cu dovezi, voi ar trebui sa nu evitati raspunsul.

Defapt eu ar trebui sa va cer probe si voi n-aveti cum sa le aduceti si evitati raspunsul caci eu sunt ortodoxul si eu sustin scriptura si voi sunteti lupii sectanti si eretici imbracati in haine de oi ortodoxe. N-am dreptate?

Tot eu fac scandal? Iar minti despre mine? E clar esti un fel de provocator securist infiltrat in ortodoxie. Cu asta se ocupau ei. Mergeau, te provocau sa zici ceva de Ceausescu, de comunism, de partid si te saltau si apoi te bateau sustinand ca ai facut scandal. Mult tupeu poti sa ai.

Iti mai trebuie 10 posturi ca sa iti dai seama ca nu ai nici o dovada factuala ?
Ti-am raspuns. Citeste raspunsurile.

Acum te-ai erijat sa ma elimini in numele ortodoxiei. Probabil atunci ca ortodoxia permite minciuna, calomnia, denigrarea, securismul, tupeul, atacul la persoana, acuzatiile cu orice, cu nebunia, cu sectarismul. Nu pricepi ca eu reprezint ORTODOXIA veritabila si nu tu? Tu neavand argumente apelezi la securisme, la exclusivisme, la tot felul de provocari. la frustrari, la iritatii. Nu poti sa revi la subiect si sa eviti sa ma califici in vreun fel?

Hotul strig hotii. Nu-ti dai seama ca oricine poate sa citeasca? De ce crezi ca ai fi mai credibil? Ai vreo pila la ortodoxie? Arata-mi te rog unde te-am acuzat si judecat de ceva? Nu am spus in clar ca nu te acuz caci Domnul e cel ce Judeca? Oare nu am scris ca te iert? Tu ai misiune, tu o tii pe a ta ca sa scoti ca eu fac scandal. Ti-a, bolduit faptele tale, nu eu te acuz ci ele te acuza. Eu te-am iertat caci tu ma tooooot jignesti. Nu ma supar. Sunt harsit, sunt trecut prin viata. Ortodoxia ne invata sa rabdam. Deci calmeaza-te nu te acuza nimeni. Eu te-am iertat.

Scriptura e o dovada pentru tine? Realitatea?

Pot sa pun textul asta al tau identic langa un text sectar.

Si ei vorbesc tot despre Scriptura la fel ca tine.

Dar nu inteleg nimic din ea.

Din nou, adu dovada zero pentru ca eviti sa aduci asa ceva. Tot ce spui este egal cu zero.

Nu ai fost capabil sa aduci in 10 posturi nimic dovada.

Eu am adus toate tipurile de dovezi posibile, dar tu nu ai adus nimic.

Doar ai repetat ca tii in brate O TEORIE - O TEORIE, nimic mai mult

Noi am dovedit deja, si toata istoria a dovedeit deja orice.

TU ESTI SECTAR SI RAMAI IN DUH SECTAR - POCAIESTE-TE CAT MAI REPEDE ALTFEL AI SA PARASESTI BISERICA PRIN ACEST DUH SECTAR AL TAU !!!! VEZI CA TE RUPI DE BISERICA !!!

Asa a inceput-o si Luther, tot cu sectarism de acest tip, tot cu vrajeli si teorii, tot cu ignorarea afirmatiilor din biserica.

Nu ai inteles nimic nu ai vazut nici o dovada nu te intereseaz animic. Doar nebunia ta.

Nici macar poza asta care ti-am dat-o nu te-ai uitat la ea.

Nimic de la tine poze, doar tii in brate O TEORIE... Si o numesti teorie.

Da-mi un citat ce zice Bsierica despre asta.. pentru ca nu ai venit cu nici un citat aici doar cu povesti

Last edited by gpalama; 22.01.2021 at 13:52:13.