![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu sunt teolog si stiu cum sa abordez o problema teologica. Tu nu stii cum sa abordezi asa ceva. De asta o dai din greseala in greseala in greseala. Si nu intelegi ca ai ajuns la nivelul unui sectar - exact asa procedeaza sectarii. Si ca iesi si ai iesit din Biserica prin ce spui tu - prin metoda, afirmatii. Dragule: 1. Este o teorie aburistica - nefondata, infara Bisericii. 2. Nu ai o metodologie a Bisericii pentru consturiie. 3. Nu ai binecuvantare. 4. Autoritaeta mea este autortiatea tuturor din Biserica, a celor care folosim LOGICA BISERICII: - ascultare de Biserica, de invatatura, de sfintii parinti, de episcopi - nu am spus nimic de la mine, am spus doar ce spune Biserica - si pot dovedi asa ceva. Nu ai curaj sa mergi cu erezia propusa de tine la Biserica !!! Esti ![]() ![]() ![]() Este doar vorba de tine, nu esti capabil nici sa iti sustii nici sa duci pana la capat demersul tau. Te-a apucat teologia si pe tine, ai citit 2 boabe din scriptura si te-ai facut teolog... Dragule, teologia e mai mult de atat. Si se vede ca nu ai aparatul necesar pentru a face nici teologie dar nici inginerie. |
|