Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.01.2021, 18:10:17
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Chiar nu pricepi ca nu sunt nici preot si nici teolog? Sunt doar un mirean ortodox.

Ma mustra un coleg de forum ca nu-i dau dreptate la afirmatiile aiuritoare despre mine si despre Teoria scrisa de mine si in care cred. Cum as putea sa ascult de un calugar raspopit care se erijeaza pe forum in autoritatea BOR? Avem aceleasi drepturi si obligatii stimabile si aici pe forum si in BOR.
Vezi tu aici este problema si se vede de departe.

Eu sunt teolog si stiu cum sa abordez o problema teologica. Tu nu stii cum sa abordezi asa ceva. De asta o dai din greseala in greseala in greseala.

Si nu intelegi ca ai ajuns la nivelul unui sectar - exact asa procedeaza sectarii. Si ca iesi si ai iesit din Biserica prin ce spui tu - prin metoda, afirmatii.

Dragule:

1. Este o teorie aburistica - nefondata, infara Bisericii.
2. Nu ai o metodologie a Bisericii pentru consturiie.
3. Nu ai binecuvantare.
4. Autoritaeta mea este autortiatea tuturor din Biserica, a celor care folosim LOGICA BISERICII:
- ascultare de Biserica, de invatatura, de sfintii parinti, de episcopi - nu am spus nimic de la mine, am spus doar ce spune Biserica - si pot dovedi asa ceva.

Nu ai curaj sa mergi cu erezia propusa de tine la Biserica !!! Esti

Este doar vorba de tine, nu esti capabil nici sa iti sustii nici sa duci pana la capat demersul tau.

Te-a apucat teologia si pe tine, ai citit 2 boabe din scriptura si te-ai facut teolog...

Dragule, teologia e mai mult de atat. Si se vede ca nu ai aparatul necesar pentru a face nici teologie dar nici inginerie.
Reply With Quote